Last news in Fakti

23 Май, 2012 16:11 2 309 0

Величкович напълни и взриви зала „Армеец”

  • цеца величкович-
  • концерт-
  • зала "армеец"

Сръбската звезда Цеца Величкович взриви зала „Армеец” с  акапелно изпълнение на „Свети Георги” и „Зайди, зайди” на концерта си снощи. Хиляди нейни фенове слушаха, пяха и танцуваха на поп, фолк, етно, рок в продължение на два часа и половина. Тя представи албума си „Льубов живи”, издаден през миналата година, който не бе промотиран, заради домашния арест, който бе наложен на  Величкович .
Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "страхотна". „Най-добри сте”, отблагодари се Величкович със сълзи на очи. Единствено тук тя не овладя емоциите си.
Редяха се стари и нови хитове - „Gore od ljubavi“, „Maskarada“, „Kukavica“, „Dragane moj“, „Bruka“ и други. Една от кулминациите бе и когато изпълни парчето „Pile“, посветена на мъртвия й съпруг.
Иначе хубавата сръбкиня излъчваше стил и класа. Тя се появи със стилна къса рокля в златисто с пайети, като в тон бяха и обувките й. Сръбската звезда се качи на сцената точно в 20,00 часа, когато бе обявен и концерта й, без подгряващи групи, с двете си беквокалистки и оркестъра си “Милиграм” , който забиваше здраво. Силното й присъствие, шегите, които подхвърляше да публиката и кръшните и премерени  движения подлудиха феновете й. Тя  се раздаде за публиката като пя на живо в продължение на два часа и половина без да пийне вода, да си отдъхне или смени тоалета си. Публиката бе толкова екзалтирана, че след последната й песен,  макар, че изведоха Величкович от залата, не си тръгна и продължи да скандира и все пак я извика на бис.
Във ВИП ложата бяха Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, както и Андреа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА