31 Юли, 2019 07:00 12 366 0

Вашият хороскоп за днес, 31.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Стрелците в страхотна форма

Вашият хороскоп за днес, 31.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете. Лошото, че може и да не послушате вътрешния си глас.

Телец

Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го направите, важно е да го направите, а не просто да си мислите, че се забелязва.

Близнаци

Днес трябва да поемете отговорност не само за онова, което правите, а най-вече за онова, което сте направили. Не се притеснявайте от критики. Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.

Рак

Ще се впечатлявате твърде много и ще успявате да създадете истински филм от тези впечатления. Това може да е забавно, ако не се 'филмирате' прекалено много. Знайте си мярката.

Лъв

Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации. Хубаво е да проявявате здрав разум от време на време.

Дева

Нещата, в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно. Опитайте да видите положителните неща, които носи това разочарование.

Везни

Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес, както никога. Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това, което правите. Дерзайте.

Скорпион

Днес ще гледате на познатите неща по нов начин. Онова, което доскоро ви се е виждало сложно, ще се окаже очевидно. Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед.

Стрелец

Ще се чувствате в страхотна форма, но все нещо ще ви липсва. Лято е - време за ваканция и приключения. Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място.

Козирог

Информацията, която ще чуете, силно ще ви развълнува. Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас. Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.

Водолей

Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си, за да не се налага после да изпадате в нервна криза, ако не успеете да намерите нещата си.

Риби

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша на съдбата. Ако не можете вие да сте боксьорът, поне опитайте да сте спаринг партньор. Все е по-добре от боксова круша.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА