Last news in Fakti

7 Август, 2019 09:27 8 656 10

Теди Велинова ревнувала бясно д-р Енчев от ...

  • янита янчева-
  • теди велинова-
  • д-р енчев

Става въпрос за участничката в екстремното риалити "Сървайвър" Янита Янчева

Сянката на трети човек изплува при раздялата на доктор Енчев и Теди Велинова, въпреки че лекарят отрича подобна възможност. Оказа се, че въпреки привидната хармония, д-р Енчев и Теди са живеели на ръба на раздялата цели 3 години, пише hotnews.bg. Проблемите помежду им се зародили още по време на втората бременност на Велинова, която дари хирурга с дъщеря, София, през февруари 2017 г. През деветте месеца, предшествали раждането, типично за много жени в това положение, Теодора станала твърде мнителна към съпруга си. Вероятно е имала повод за това, защото не е лъжа - покрай работата си по цял ден той е заобиколен от красиви жени.Отношенията на д-р Енчев с една от пациентките му започнали да се набиват като трън в очите на Велинова. Още повече, че въпросната дама притежава едно от най-сексапилните тела в България, а и по света. Става въпрос за участничката в екстремното риалити "Сървайвър" Янита Янчева. Апетитната блондинка e фитнес гуру и е българката с най-много последователи в социалната мрежа "Инстаграм" - следват я 1.5 милиона души, повече дори от Николета Лозанова и Митко Бербатов взети заедно.

Теди Велинова започнала да намира за подозрителни честите посещения на Янита в кабинета на д-р Енчев. "Всичко е започнало от ревност и постоянно мрънкане. Напрежението е ескалирало, когато сървайвърката започнала да рекламира продуктите за кожа на доктора. Но кой не би искал да бъде рекламиран в профил с милион и половина последователи?", коментират запознати.

Теди Велинова обаче не се примирила с факта, че мъжът ѝ и Янита имат просто бизнес отношения. Още повече, че сървайвърката е щастливо обвързана с един от най-богатите мъже в Холандия - мyзиĸaлния пpoдyцeнт и coбcтвeниĸ нa cвeтoвния лeйбъл "Cпиниън Peĸъpдc" - Taви Kacтpo. Двамата дори имат и дъщеричка, родена само няколко месеца след София Енчева.

Въпреки опитите на д-р Енчев да обясни на половинката си, че разчита на Янита Янчева за популяризирането на продуктите му световен мащаб, обстановката в семейството започнала постепенно да се изнервя. Честите отсъствия на хирурга заради пациентките му от Пловдив, още повече разрушили семейния мир и предвещавали задаващия се край на уж щастливата двойка.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 4 Отговор
    Пациентката на доктора е хубава, докато Теди е........
  • 2 Лора

    15 5 Отговор
    На живо в хубав, мъжа на Теди...! И аз го харесах, но Яница си я бива доста...! Много кубици и сложил, но хубавото, най си личи по бански, пък и младо...!
  • 3 ИСТИНАТА

    21 4 Отговор
    Като знаем колко мажки салам е изяла преди доктор Е. как да има вяра ма мажете ! Бившите брам-брам са най ревниви ! От опит !
  • 4 Франкенщайн...!

    22 0 Отговор
    Или е заобиколен от красиви жени, които прави грозни, или от грозни жени, които ги прави още по грозни...!
  • 5 Йосарян

    21 0 Отговор
    Пластмаса, месо ножове и Крокодили с лица в пролапс. Яко секси!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Теди

    7 2 Отговор
    Седя и си мисля, доктора дали ги боцка докато са под упойка и мира не ми дава, чак ченето ми увисна !
  • 8 Ужас

    7 1 Отговор
    Той човека си е гей,тя го ревнувала.
  • 9 Запознат

    8 0 Отговор
    Да бе, пълни измишльотини !Любовницата му работи с него ,хайде стига си ги измисляйте .Жена му започнала да идва често в болницата и го хвана....И ТЯ му би шута .
  • 10 тубата

    2 1 Отговор
    какво няма да го ревнува , докторчето като го гледам го пънят повече и от нея ... деба мазния старовремски неприятник