Last news in Fakti

31 Май, 2012 13:24 1 827 0

Femen оскверниха талисманите на Евро 2012

  • femen-
  • фемен-
  • евро 2012

Голите украински активистки от Femen спретнаха поредна акция срещу Евро 2012. След няколко неуспешни опита да откраднат купата на предстоящия футболен форум, напористите блондинки оскверниха талисманите му - „Славек“ и „Славко“. Въпросните човечета са аранжирани от цветя, съгласно знамената на страните домакини – Полша и Украйна, като между тях има часовник. Въпреки че са видимо от мъжки пол, Славек и Славко се сдобиха с женски полов орган.

Femen са против Евро 2012, заради пика на проституцията и имиджа на Украйна като дестинация за секс. Феминистките успяха да развалят и церемонията по откриването на чисто новия стадион в Киев, разгонвайки охраната по терена.

Поредният протест, последван от яростна съпротива с полицията, се разигра на площада на Независимостта в Киев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА