Last news in Fakti

22 Август, 2019 07:00 17 252 0

Вашият хороскоп за днес, 22.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Изпитание за търпението на Везните

Вашият хороскоп за днес, 22.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще трябва да балансирате професионалните ангажименти с личните. Сутринта може да получите едно отдавна чакано предложение или пък изведнъж да откриете отговора на въпрос, който ви измъчва отдавна.

Телец

Денят е многообещаващ, макар че ще се наложи да жертвате спокойствието си, за да постигнете желаната цел. Внимавайте с парите, лесно може да пропилеете една солидна сума за най-безобидни дреболии и още вечерта да се чудите къде ви е бил акъла.

Близнаци

Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте една съботно-неделна авантюра с приятели, а днес можете успешно да се явите на изпит или да участвате в състезание. Духът на победата витае около вас.

Рак

Денят не е лош, ако си опичате акъла. Трезвата преценка, която по принцип имате може да се пропука тук-там. Не си създавайте излишни илюзии по финансовите въпроси, защото лесно може да ги загубите ( не само илюзиите, но и парите).

Лъв

Добре би било ентусиазмът да ви съпътства през целия ден, но все ще се намерят лош хора да го охладят. Приемайте нещата по-философски, но най-вече не се захващайте с много неща наведнъж или с други думи ако носите няколко дини под една мишница, поне гледайте да са по-малки.

Дева

Ако успеете да си създадете добра организация на работата, няма от какво да се притеснявате. Днес до обяд имате сериозни шансове за успех. Следобеда ще се наложи да отделите за изясняване на някои взаимоотношения. Казвайте нещата направо, но не бъдете груби.

Везни

Може да се каже, че днешният ден ще е изпитание за вашето търпение. Разумният подход към нещата, на който сте майстори ще ви помогне изключително много през днешния ден да успеете да направите всичко както трябва и освен това да дадете по едно приятелско рамо на нуждаещите се.

Скорпион

Днес може да се почувствате излъгани, но това е в резултат на собствените ви големи очаквания. Приемете хората такива, каквито са и не очаквайте да ви следват безпрекословно. Не бързайте да отправяте обвинения преди да сте напълно наясно с фактите.

Стрелец

Денят е сравнително натоварен. Имайте готовност да поемете допълнително работа. Следобед може да се почувствате напрегнати и да ви обхванат необясними страхове. Не се паникьосвайте, това е просто едно тягостно състояние, което скоро ще отмине. Опитайте да си помогнете със самовнушение.

Козирог

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Водолей

Не разпилявайте емоциите си напразно, това е все едно да играете представление без да имате публика, а това означава да не получите никакви аплодисменти. Следобед не бъдете твърде доверчиви, можете да станете лесна плячка в ръцете на недобросъвестни граждани.

Риби

Ако в миналото сте се потрудили, то днес може да съберете плодовете на вашите усилия. Останалите трябва да разчитат на благоволението на други хора. Не пренебрегвайте дори и най-маловажните (на пръв поглед) срещи. Могат да се окажат много важни за бъдещето ви.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА