24 Август, 2019 07:00 22 420 0

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за забавления и спорт за Овните

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се поддавайте на всеобщото мрънкане, в края на краищата все още е лято и е просто обидно да бъдете намръщени. Идеален ден за забавления и спорт. Ако прекарате повече време в компанията на малки деца, ще се усетите дори и подмладени.

Телец

Трябва да степенувате приоритетите си преди да пристъпите към действие. Имайте предвид, че есента все още не е настъпила, така че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго навън.

Близнаци

Днес е ден, който трябва да посветите на себе си и на нещата, които обичате, не правете компромиси с това. На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка.

Рак

Днешният ден е просто една истинска ваканция, опитайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят разни типове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, но вие не им доставяйте това удоволствие.

Лъв

Идеален ден за пътешествие. Най-добре ще е да сте в близост с водни басейни, така ще се възстановите най-бързо. Сутринта може да възникнат някои конфликти, но с повече разум лесно ще се разрешат.

Дева

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да е ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.

Везни

Поводи за черни мисли няма да ви липсват, но в този сезон е непростимо да им позволите да се загнездят в съзнанието ви. Прекарайте по-голямата част от деня с хора, които биха ви разведрили, вместо да ви задълбават все повече в мрачните ви настроения.

Скорпион

Не е лек този ден. Може най-неочаквано да се окажете предадени от човек, в когото сте се клели. Не го съдете, просто се опитайте да разберете мотивите му, нищо чудно да се окаже, че ви е направил добро.

Стрелец

Бъдете по-бодри, не се палете за дреболии. Вечерта ще бъде такава, каквато очаквате, но ако се изтощите емоционално през деня, няма да можете да ѝ се наслаждавате.

Козирог

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Водолей

Почти през целия ден ще сте доста тягостна компания, не че няма да има причини, но струва ли си да разваляте почивния си ден. Вечерта изведнъж ще ви се върне желанието за живот и тогава ще съжалите, че сте си изгубили времето сутринта.

Риби

Гледайте да подредите нещата си през деня, защото привечер не всичко ще става според желанията ви. Не се поддавайте на провокации и се опитайте тактично да прокарате своята линия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА