21 Август, 2019 10:14 13 165 2

Предателство и болка за тези 3 зодии през септември

  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодиак-
  • зодия-
  • септември-
  • астрология

Първият месец от есента ще бъде тежък за следните представители на зодиака

Предателство и болка за тези 3 зодии през септември - 1
Снимка: Shutterstock

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои представители от зодиака. Неприятен е фактът, че някои от промените обаче никак няма да бъдат приятни. Те могат да се окажат болезнени, но поне ще ви отворят очите.

Съдбата ще поднесе трудни изпитания пред няколко зодии и те ще трябва да преживеят болката на предателството от най-близките си хора.

Оказва се, че сред обкръжението ни има личности, които са се престрували, че се интересуват от нас и ни мислят доброто. Целта им е била чисто егоистична, а ние сме им били нужни по пътя към крайната цел.

Астролозите съветват да не отхвърляте с лека ръка думите им, а да подхождате с внимание през следващия месец. Трябва да се опитате да подходите философски към нещата и да не изпадате в депресия. Оставете ги да тръгнат по пътя си.

Близнаци

Астролозите съветват да сте много внимателни във всяко свое действие. Вие сами може да провокирате някой да ви предаде, а след това прошката няма да дойде лесно сама. Тази неприятна прогноза обаче може да бъде избегната, ако подходите мъдро в ситуацията и сте готови на диалог.

Не трябва да се поддавате на емоциите си.

Важно е да спрете да манипулирате близките си и да спрете да ги обиждате. Също толкова важно е обаче и вие да не се поддавате на подобни неща.

Козирог

Вие обикновено имате мъж идол,на когото сте подражавали. За вас той е модел на благоприличие, успех, интелектуално, физическо и духовно развитие. Този конкретен човек обаче през месец септември ще ви донесе много голямо разочарование. Ще направи нещо грозно и злобно.

Важно е да осъзнаете, че не може да идеализирате някого придавайки му въображаеми качества. Това е един обикновен човек и също както всеки, така и той има своите недостатъци. Проблемът при вас ще е най-вече заради провалените очаквания.

Стрелец

Най-близкият ви и скъп човек ще се превърне в нещо крайно различно от това, за което се е представял досега. Разочарованието ви ще бъде огромно и нищо чудно да изгубите контрол върху емоциите си.

Това обаче ще повлияе и на комуникацията ви с другите хора в обкръжението ви и отношенията ви с тях. Според астролозите твърде дълго сте крили главата си в пясъка.

Необходимо е да се оглеждате по-често и трезво да оценявате хората около вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    5 2 Отговор
    Любовта е болка, казал зайо байо и надупил баба меца 😁😁😫😫
  • 2 ПЕРО

    1 0 Отговор
    Кой както си го сам направи -може и "заслуги"да има,като последствие