Last news in Fakti

27 Август, 2019 08:53 2 895 4

Двойник на Стив Джобс стресна мрежата (СНИМКА)

  • стив джобс-
  • apple-
  • основател-
  • жив-
  • двойник

Интернет потребителите се кълнат, че това е истинският основател на Apple

Двойник на Стив Джобс стресна мрежата (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Снимка на мъж, който поразително прилича на основателя на Apple - Стив Джобс, който почина през 2011 година, събра над 78 000 харесвания в Reddit. В коментара към снимката се казва, че Стив Джобс е инсценирал смъртта си, а в действителност той в момента се намира в Египет.

Редица потребители сметнаха това за шега, но въпреки това не можаха да отрекат приликата на човека от снимката с Джобс. По думите на единия от потребителите, дори маниерите на човека напомнят на основателя на голямата технологична корпорация. "Начина, по който той седи на стола, слага ръката на лицето си, неговите очила - всичко си прилича", пише той.

Двойник на Стив Джобс стресна мрежата (СНИМКА)

Друг споделя, че колкото повече гледа на снимката, толкова повече се убеждава, че "това е именно той". Други потребители обаче изразиха съмнението си от това, че мъжът прилича на Джобс. Според думите им, той прилича на Стив само благодарение на това, че е сниман в профил в полутъмнина.

Припомняме, че Стив Джобс почина на 56-годишна възраст след продължителна битка с рак на панкреаса.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    8 0 Отговор
    Хайде сега изровете кокалите на човека ! Може ли такива новини ?
  • 2 Франкенщайн...!

    3 0 Отговор
    Само това може да ме стрес е, не Стив Джобс..!
  • 3 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    приликата е голяма вярно е
    може би всеки човек си има двойник в световен мащаб
  • 4 Пхах

    1 0 Отговор
    Жалка работа да се смята, че човекът не е почнал, та за 8 години този човек няма ли да се промени, фейк снимка, дори да е двойник са го направили да приличи още повече на Джобс!