Last news in Fakti

6 Септември, 2019 07:00 9 522 0

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 06.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е един хубав ден, освен че е прекрасен празник. Струва си да отдадете малко почит на хората осъществили този лелеян идеал за България. Защо не почетете малко история, ще ви хареса. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.

Телец

Специален ден, денят на Българското Съединение. Момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, какво общо имате те със Съединението, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.

Близнаци

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.

Рак

Малко странно и отнесено ще се чувствате днес, но пък е подходящ момент да усетите цялостта си с това, което е било, което е и което ще бъде. Ден - празник, време за подсещане, за изпразване на думите от фалшивото им съдържание.

Лъв

Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Повикайте на помощ цялото си спокойствие и не насилвайте събитията. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно, а и закъде сте се разбързали днес.

Дева

Жизнената енергия ще идва към вас, благодарение на осъзнаването на живота в този вид, в който е сега. Празниците имат това свойство да навяват осъзнаване, дори може би това е и изначалният им смисъл. Днес имате шанс да осъзнаете някой истини.

Везни

Нужно ли е за всяко нещо да се притеснявате и да се опитвате да контролирате всичко, което се случва? В крайна сметка не е нужно околните да са като вас и да спазват вашия ред.

Скорпион

Съединението прави силата, никой не го разбира по-добре от вас, а днес е денят, в който може да се види и резултатът от това действие. Днес денят ще е доста напрегнат и то не заради нещата, които имате да вършите, а защото сами създавате напрегната обстановка.

Стрелец

Толкова добре ще осъзнавате границите между себе си и другите, че дори ще загубите идеята на днешния празник. Хубаво е да знаете докъде може да стигнете, хубаво е и да слушате повече какво ви казва човекът срещу вас.

Козирог

Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви имагинерни страхове. Отпуснете се и си позволете да се повеселите. Просто бъдете себе си и се радвайте на живота.

Водолей

Във всичко, с което се захванете, ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и няма да ви пука за дреболиите от ежедневието.

Риби

Улисани в своите чувства дори може да забравите, че днес е празник. А си струва да си дадете сметка какво точно се е случило на днешния ден преди толкова години.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА