7 Септември, 2019 07:00 9 617 0

Вашият хороскоп за днес, 07.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 07.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубаво може да си побъбрите през деня, постоянно ще има желаещи за това. Не се увличайте, нищо че днес нещата са по ваканционному, погледнете сериозно на тях. Малко разсеяно ще действате, а това може да обърка цялата ви работа.

Телец

Романтичен ден, макар че ще подходите доста практично към любовта, особено ако стане въпрос за паричките ви. Но пък ще разберете дали любовта ви е истинска. Дайте простор на въображението си.

Близнаци

Настроението ви ще е функция от финансовото ви състояние. За щастие, поне днес, нещата ще се развиват положително за вас. Може и някакви стари заеми да ви върнат.

Рак

Днес ще трябва да хвърчите като финикийци и да вършите по няколко неща наведнъж. Добре, че сте оправни, иначе може да се депресирате от целия този хаос.

Лъв

Ще сте доста заети като за следпразничен ден, за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния.

Дева

Доста емоционален и общителен ден. Ще научите нови неща, никаква скука няма как да ви налегне. Именно днес може да откриете отговори на стари въпроси. Бъдете готови да учите и да споделяте.

Везни

Малко напрегнат ще е днешният ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста неща. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Скорпион

Хората трудно разбират какво криете в дълбините на душата си, а вие тъкмо от това имате нужда. Лошото е, че и вие самите май не знаете вече какво точно криете и от кого го криете – от себе си или от другите.

Стрелец

Доста преувеличавате значението на някои факти. Днес е важно да бъдете обективни и да не се опитвате да свършите всичко сами. Позволете на другите да ви помогнат.

Козирог

Слънчеви и ведри сте днес, но има някои неотложни задачи, които не бива да пренебрегвате току така. Най-добре ги отхвърлете възможно най-скоро, за да не ви висят като Дамоклиев меч над главата.

Водолей

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли - това е рецептата ви за успех.

Риби

Радвайте се на живота, но има неща, които трябва да бъдат пипнати с ръчичка. Може да измислите някоя рационализация или да промените нещата така, че след време всички има да се чудят как са работили по такъв “допотопен” начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА