Last news in Fakti

8 Септември, 2019 07:00 16 747 0

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Силно емоционален ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трябва да се успокоите и да възстановите душевното си равновесие. А иначе денят ще протече безгрижно, ако не се заяждате с всеки срещнат. Опитайте да сте по-мили с жените и ако нещо много ви дразни, обърнете нещата на шега.

Телец

Информацията е сила, много внимавайте как я използвате. Днес може да станат сериозни недоразумения поради недоразбиране. Не се опитвайте да правите нещата заради някой друг, следвайте вътрешния си глас.

Близнаци

Нещата, които получавате като резултат ще са в пряка зависимост от творческата сила, която влагате в тях. А днес просто ще се опитвате да отхвърлите това-онова, вместо да създавате. Най-важното е да внимавате точно какво казвате на хората, които обичате, може да станат големи обърквания.

Рак

Вие и семейството - една неразривна връзка, която може да се заплете или пък да ви спре в нещата, които искате да направите. Странен ден. Не давайте на стари страхове да изплуват, те са просто едни умствени постройки, можете да се справите с тях.

Лъв

Днес търпението и трудът ще са вашите козове, но май досега никой не ви ги е раздал. Опитайте да се държите така сякаш ги имате и резултатите няма да закъснеят.

Дева

Днес сте направо емоционални екстремисти. Опитайте да сдържате чувствата си. Желанието ви да контролирате всичко, което се случва е меко казано нахално. Вие на Господ ли се правите или що?

Везни

Днес ще доста по-реалистично настроени и доста по-търпеливи. Стремежът ви ще е да се увеличи и съхрани богатството. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите. Днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции.

Скорпион

Ще сте пълни с идеи как да се справите с всички си проблеми, но ще сте много зависими от други хора и това до известна степен ще ви бави. В този случай урокът е, че трябва да сте търпеливи и толерантни към другите и да не ги съдите твърде строго.

Стрелец

Постарайте се да запазите нещата в рамките на добрия тон. Обидите с нищо няма да подобрят нещата. Търсете конструктивен диалог, не се дръжте като малки деца и не търсете виновни, а изход от положението.

Козирог

Добре е да не взимате прибързани решения, може би не разсъждавате във вярната посока. На днешния ден е твърде възможно да се заблудите. Отделете време да анализирате чувствата и постъпките си спрямо другите.

Водолей

Инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед.

Риби

Най-хубавото е да си партнирате с хора, които обичате, с онези, за които ви прималява от любов, но може би точно тази комбинация не е най-добрата. Да творите с това вдъхновение - прекрасно, но ако някой толкова вълнуващ е до вас, как бихте могли да направите нещо обикновено и просто?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА