Last news in Fakti

9 Септември, 2019 05:43 2 657 2

Трикове за красота от миналото, които действат и днес (ВИДЕО)

  • трикове-
  • съвети-
  • красота-
  • миналото-
  • действат

Ежедневно се сблъскваме с най-различни проблеми, свързани с красотата

Трикове за красота от миналото, които действат и днес (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

С времето и технологиите се изменят не само стереотипите за красота и мода, а и вече има изобилие от козметични марки и продукти, в които понякога се загубваме, докато открием точния продукт за нас. Преди 40 години със сигурност е било по-лесно и в домашни условия да намерим правилното решение, за да сме красиви всеки ден.

В своя видеоблог Наталия разкрива няколко трика от книгата „Красива всеки ден“, смятана за "Библията на красотата" през 80-те години.

Вижте съветите, които са спазвали майките ни, докато са забърквали домашни "специалитети" за свеж поглед, красиви устни, стройно тяло:

Ежедневно се сблъскваме с най-различни проблеми, свързани с красотата. Това са проблемната кожа, подпухналите очи или косата. Тогава на помощ идват издържалите теста на времето терапии, домашни рецепти и съвети на нашите майки и баби. Да се допитваме до тях при спешни ситуации е доста полезно понякога.

Простичките и много ефективни съвети и рецепти, които майките ни дават могат да ви се сторят „соц“ или пък „ретро“, но преди години са били безапелационни в нужда.

Билковата козметика е била на почит в миналото. В „Красива всеки ден“ има козметични съвети и напътствия, начини и средства за разкрасяване. Например как да имаме красиви и изразителни очи, добро зрение и свеж поглед. Препоръките, които са валидни и днес, са билковите компреси с лайка, мента, копър или магданоз. Те действат успокояващо и освежаващо.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо1

    1 0 Отговор
    Азе пък онодим за здравйе,красота и длъголетие,който сака да си казува
  • 2 Франкенщайн...!

    2 0 Отговор
    За всичко можем да намерим колая, относно красотата, само за едно не може...!