Last news in Fakti

30 Септември, 2019 13:05 3 046 8

Деси Цонева влезе в деветия месец с огромен корем (СНИМКИ)

  • деси цонева-
  • бременна-
  • бременност-
  • корем-
  • димитър цонев-
  • социални мрежи-
  • бебе

Дъщерята на Митко Цонев активно държи в течение последователите си как протича бременността ѝ

Деси Цонева влезе в последния месец на бременността си и усилено се подготвя за предстоящото раждане. Приятели на щерката на Димитър Цонев издават, че тя планира дъщеря ѝ да проплаче в частна болница, за което ще плати солидна сума за избор на медицински екип. Разбира се, журналистката може да си го позволи, тъй като и тя, и съпругът ѝ Явор Стефанов са добре осигурени финансово.

Цонева споделя, че втората ѝ бременност протича доста по-различно от първата – изморява се по-бързо, предпочита да лежи повече, а екстремните изживявания е оставила за по-късен етап. В първите месеци от бременността имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, но според личния ѝ лекар те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, но с настъпването на есента и захладняването този проблем отминал.

#aboutlastnight#pregnancyglow#fitmom#almostninemonthspregnant

Публикация, споделена от dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) на Сеп 23, 2019 в 12:38 PDT

Деси е категорична, че няма да ползва отпуск по майчинство, защото работата ѝ в „На кафе” не я натоварва особено. „Ще се върна в телевизията веднага след раждането, ще наема детегледачка да ми помага с бебето”, обяснява тя.

#9thmonthpregnancy#bigtummy#sexymommy#justcantwaittoseeher

Публикация, споделена от dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) на Сеп 26, 2019 в 2:08 PDT

Момиченцето ще бъде второ дете за Цонева и трето за партньора ѝ, който има две по-големи дъщери от първата си съпруга. Издателят на учебници Явор Стефанов е с цели 19 години по-възрастен от половинката си, но това никога не пречило на връзката им, пише "Уикенд".

#8thmonthpregnancy#newproject#musicvideo#emanuela#bgmusic#sexy

Публикация, споделена от dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) на Сеп 17, 2019 в 9:22 PDT

„Той е страхотен човек! Понякога даже си мисля, че татко ми го е пратил, за да ме види щастлива отново. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това. Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала!", откровена е наследницата на Димитър Цонев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6666

    13 0 Отговор
    Местим ли го?Кво ни интересува кой месец е?Не сме го правили ние да ни занимавате с едно недоразумение.
  • 2 Радо

    11 0 Отговор
    Дъртото магаре здраво я е напомпило!!!
  • 3 Кико

    7 0 Отговор
    Не е от мен(въпреки че си играхме на Чичо д-р) На кой му дреме за нашата връзка, единствено на новинари те когато не работат по поръчка в момента,и не викат за оставка на някой!
  • 4 Щукар

    4 2 Отговор
    Живи и здрави да сте! И още деца да им се радвате! Деси Цонева е прекрасна с това коремче.
  • 5 Жоро

    3 2 Отговор
    Ох това секси коремче.
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Кво ме интересува . А това да си показваш голия надут корем , е грозно и пошло. Дай като Деми Мур. .Голями са смешки тези .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Щукар

    0 0 Отговор
    И с тия зелени обувки накриво ме застреля.