10 Октомври, 2019 07:00 10 558 0

Вашият хороскоп за днес, 10.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 10.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес няма да ви навреди един по-сериозен поглед към света. Прекалено много неща трябва да предвидите, за да си позволите да се отпускате. По-добре предвидете лошите варианти, пък ако ви се разминат, толкова по-добре.

Телец

Преди обяд трябва да действате доста бързо, за да не пропуснете нещо, разпределете работа в екипа, с който работите и всичко ще се подреди по-добре от очакваното. Следобед си намалете малко оборотите и отделете време, за да приключите онова, което все отлагате.

Близнаци

Сутринта нещата ще се развиват сравнително спокойно, в обичайното си русло. Но в късния следобед всичко ще се забърза и ще ви извади от обичайното ви спокойно състояние. Добър момент за осъществяване на контакти и сключване на договори.

Рак

Един приятен ден, особено ако ви се налага да контактувате с повече хора. Ще подхождате творчески към нещата, а освен това ще имате достатъчно смелост и сила да се справите с предизвикателствата.

Лъв

Бъдете по-внимателни в отношенията си с другите. Необмислените действия биха навредили на бъдещите ви планове. Ако сте недоволни от нещо – променете го, но ако нещата не се получават веднага, не насилвайте.

Дева

Ще започнете деня доста ведро, силите ви ще са неизчерпаеми. Ще получите подкрепата на приятелите и семейството си. Следобед може да се почувствате малко излъгани от факта, че не всичко става според плановете ви.

Везни

Още един натоварен ден, в който ще можете да демонстрирате практичната си страна. Разумният ви подход към нещата ще бъде оценен, както подобава. Телефонните разговори ще ви пречат да се концентрирате, но пък ще са ви толкова приятни.

Скорпион

Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви доведе до дива ярост и последствията може да са доста строшени предмети, скъсани дрехи и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.

Стрелец

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали искате да изглеждате по същия начин. Само не се самосъжалявайте прекалено.

Козирог

На вас ви се иска и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от жизнения опит на човечеството, трябва да знаете, че няма да получите всичко. Изберете приоритетно направление.

Водолей

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво наистина искат от него. Направете нещата по-простичко.

Риби

Околните може доста прибързано да оценяват поведението ви, така че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво казват другите, при положение, че сте уверени в правотата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА