Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 07:00 6 777 0

Вашият хороскоп за днес, 13.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Спокоен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 13.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.

Телец

Независимо какво е времето навън, на душата ви ще е празнично. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, което наистина го вълнува.

Близнаци

Ще ви се иска просто да си останете в къщи и да се поглезите. Общо взето един мързелив ден, в който ще ви се иска никой да не ви закача. Е, добре е да свършите нещо поне у дома си, не бъдете прекалено лениви.

Рак

Днес ще имате доста задачи, но това няма да ви уморява. Доста приказки ще изприказвате, но повечето от тях ще са напълно неангажиращи. Нищо чудно да пътувате някъде просто така, за да се наслаждавате на света.

Лъв

Един спокоен есенен ден от онези, които се водят “дъждовни”, тоест ще отложите работата за друг път. Правете днес любимите си неща и, естествено, няма да съжалявате, а и няма да изпитвате угризения.

Дева

Това е вашият ден. Днес ще ви слушат без излишни спорове, така че можете да прокарате вашата линия, а и да направите неща, които все отлагате.

Везни

Ще сте малко разсеяни и безотговорни, нещо твърде нехарактерно за вас, но всеки има нужда от това на моменти. Чувствайте се свободни да изразявате себе си, както ви харесва, но без да навлизате в личното пространство на другите.

Скорпион

Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на театър, така поне ще видите и чуете неща, които ще ви развълнуват.

Стрелец

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Козирог

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Водолей

Ще постигнете успех, макар че резултатът няма да е такъв, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате чувство за малоценност.

Риби

Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА