12 Октомври, 2019 11:22 8 709 24

Стоичков ошамарил бившия си зет на изпроводяк

  • христо стоичков-
  • лука белич-
  • айкут рамадан-
  • дъщеря

Семейният екшън се разиграл в дома на Христина и Лука в покрайнините на Маями

Футболната легенда Христо Стоичков ударил шамар на хърватския си зет Лука Белич, който се развежда с по-малката му дъщеря Христина. Преди няколко месеца, когато се случила раздялата, разлютеният Стоичков хванал грешника в дома им в Маями да си стяга багажа, и на тръгване му пляснал два-три шамара, разказват близки до звездната фамилия.

Оказва се, че имащият слава на плейбой тенисист е съгрешил, като изневерил на Христина с някаква сръбкиня, живееща в Маями. Това е втори тежък удар за семейството на Стоичков, след като преди това и голямата му дъщеря Михаела също се раздели окончателно със съпруга си Айкут Рамадан, от когото има момиченце.

Семейният екшън се разиграл в дома на Христина и Лука в покрайнините на Маями, подарен им от самия Стоичков като сватбена зестра. Вече наясно със раздялата, бесният баща посетил жилището под претекст да провери дали не липсва някоя семейна ценност. Случайно или не, Христо сварил неверника, тъкмо преди да се изнесе от жилището.

На великия номер 8 му паднало пердето и подкарал зетя с няколко шамара, гарнирани с обичайните му люти псувни до девето коляно. Макар и достатъчно корав да отвърне, гузният Белич не посмял да посегне на 53-годишния си тъст. За да не става по-голям панаир, хърватинът набързо си събрал багажа и си тръгнал. "Кракът ти няма да стъпи повече тук, помияр!", заканил се Стоичков.

Въпросът с имуществото обаче ще се решава в съда. Макар двойката да сключи брак в България, има вариант да се разведе в Щатите с необходимите документи. По всичко личи, че се задава тежко бракоразводно дело. Ако къщата е придобита по време на брака, Белич може да претендира за част от собствеността, или да иска парична компенсация.

Цялата драма около раздялата на младото семейство започнала още през пролетта, когато Христина започнала да подозира за изневерите на мъжа си. Лука Белич мачкал чаршафите с някаква сръбска красавица в Маями. Такива като нея често се навъртали там на лов за млади богаташи, докато наред с това се снимат по плажовете.

Още като се взеха с Христина през 2013 г., за хърватина се знаеше, че има имидж на палавник с куп гаджета и сексуални авантюри зад гърба си. Въпреки това обаче успя да открадне и сърцето на госпожица Стоичкова. Връзката им стана сериозна, а две години по-късно с благословията на Стоичков младите минаха под венчилото на луксозна сватба в Правец. След това заживяха в Маями, където се установи цялата звездна фамилия – родителите Христо и Марияна, както и сестрата Мика с нейния тогавашен съпруг Айкут. За петте години заедно Христина и Лука не успяха да станат родители, макар и преди време да се говореше, че работят по въпроса, предават от "Уикенд".

В крайна сметка Христо Стоичков не случи на зетьове, след като и другата му щерка Мика се раздели с доскорошния си любим Айкут. Преди около година между тях досущ като в сапунен сериал застана засукана туркиня. Мика изгони неверния си съпруг от дома им и в момента гледа сама дъщеричката им Миа.

За разлика от любовните неволи на дъщерите си, Христо Стоичков може да се похвали с железен брак, който продължава до ден-днешен. Преди 31 години носителят на "Златната топка" взе за булка Марияна, бивша продавачка от магазина "Аско Деница" в столичния квартал "Младост".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    20 58 Отговор
    Този дърт козел вече нее актуален и неми харесва покажете други фуболисти ве
  • 2 Жоро

    36 34 Отговор
    Това се очаква от простак и щерка с шарещи очи
  • 3 щом е стоичков може2334

    38 20 Отговор
    Дребно хулиганство и средна телесна повреда , с причинени морални щети. Значи , ако си шляпна детето , дето го храня и обличам , ще ме вкарате в затвора , а тук цяла статия за героизма на този простак посвещавате.
  • 4 Диди

    19 14 Отговор
    Дано Стоичков е бил умен и е уредил имота да бъде само на дъщеря му,иначе се дели на половина,освен ако имат договор ,че при развод всеки ще вземе това, което е свое. А що се отнася до шамарите, това е ненормална постъпка на Стоичков.

    Коментиран от #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Франкенщайн...!

    15 7 Отговор
    Това много ми хареса, точно така и аз бих ти помогнал, един шут отзад...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Алфа Ромео

    18 4 Отговор
    То няма да е Ицо ако не направи нещо подобно.
  • 12 С това име, твойта булка Ице

    13 4 Отговор
    Са стабилни жени и затова толкова време сте заедно...!
  • 13 Гост

    9 15 Отговор
    От футболист какво да се очаква . 🎸🎸🎸🎸🎸😈😈😈
  • 14 Мигел

    31 4 Отговор
    Така става като си роден В НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА СВЕТА,а жениш дъщетерите си за Балкански и мусюлмански ОТРЕПКИ!Халал да му е внучка полу кьопек ;)
  • 15 Лорчето

    6 2 Отговор
    Ще ми се не да ме бият и да ми се присмиват а да ме оправят защото не издържам!!!

    Коментиран от #16

  • 16 Марианчето се казвам...

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Лорчето":

    Ицката има вкус, такива грозотии като тебе, стават за чистачи на 🚾..!
  • 17 Кой68

    20 5 Отговор
    То щерките му са по-мъже от зетковците....👍👍Браво Ице👍👍.
  • 18 Къртев 🐓

    15 1 Отговор
    Така е в днешно време, ако си вървежен/на, спирка няма. Семейното щастие е за кратко. Хората, не проявяват нужното, търпение, уважение към партньора. Да не говорим, че вече само външния вид е водещ, а човекът и важните качества у него, дори понякога не са важни. А, както всички знаем, красотата е в душата. Външността е не до там важна. Всъщност, важен е и външния вид на човек, но не в сегашните представи на повечето хора.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тухлата

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Къртев 🐓":

    Правилно думаш...външен вид е нужен и вътрешно съдържание на опаковката,било то човек,вафла,кифла или ичкия.
  • 21 гощо

    1 3 Отговор
    Като живял в Америка ще кажа само едно: Много ми се иска някой да ме нашамари в Америка,ама много ми се иска! Едни дебели мангизи само трябва си приготви!!!

    Коментиран от #23

  • 22 filo

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Ако е дарил къщата нищо няма вземе зетя.
  • 23 Luik

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "гощо":

    И ти много адвокатски филми си гледал. За $1000 ща иБът и ща разсфасоват до кремвирш, в Америката, ве жена.
  • 24 Шотландеца

    0 0 Отговор
    Как , Лука не му е набил два шута и не му е теглил една дълга?

    Лука вкара ГОЛ на Стойчков!