Last news in Fakti

20 Октомври, 2019 14:47 13 609 16

Паулина от "Фермата" страда от липса на секс

  • фермата-
  • паулина-
  • краси-
  • секс-
  • интимно-
  • легло-
  • липса

Паулина и Краси си правили планове за интимни ласки, които обаче се провалили заради мачото

Новоизлюпената двойка във "Фермата", която флиртува от първия ден в шоуто и за пет седмици превърна отношенията си в сценарий за сапунен сериал, все по-често се кара като семейство с дългогодишна история.

Палавата Паулина издебна любимия си докато майстореше нещо на двора и директно го попита: "Ти проблем ли имаш? Гадже?". Джунов, който си спечели прякора Ромео на "Фермата", след като избяга от сиромасите при своята чорбаджийка, ѝ отвърна рзпалено:

"Имам три гаджета! Да не мислиш, че ако имам някой, тук ще се водя с теб и ще се целувам?".

Секунда по-късно нашенецът с минало на еротичен модел в Испания сподели истинската причина за киселото настроение на Паулина – проваления план за секс миналата вечер.

"Нямам никакъв проблем, но не ми харесва да планувам, при положение че тия неща трябва да си станат от само себе си. Не трябва да го плануваме!", опита се да я успокои той.

Джунов, който влезе в състезанието за 100 000 лв с нагласата да прави секс, се оплака, че е бил неразположен предната вечер и затова провалил плановете на Паулина за интимни ласки. "То и днес явно ще ти стане зле", опита се да се заяде с него Паулина.

Като истинска Жулиета на "Фермата" тя дебнеше всяка свободна минута за сладки приказки с Краси на оградата, която доскоро разделяше двете стопанства. След като той прескочи, за да бъде близо до нея, Паулина дълго време не му позволи да скъси дистанцията до целувка.

Хубавицата многократно споделяше, че навън я чака партньорът ѝ, с когото имат 7-годишната връзка, в която обаче тя е била нещастна.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    14 4 Отговор
    Аз откакто се събрах със Хасан, не мога да се оплача!

    Коментиран от #3

  • 2 Нема проблем да каже и че и го

    17 1 Отговор
    Навървиме у всичките пещери
  • 3 Браво и честито

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Знаех си че си от онези
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 не ги мъчете

    27 1 Отговор
    Дайте им по един служебен Вибратор за временно ползване
  • 6 Зайко Байко многознайко

    18 3 Отговор
    Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. Лара Крофт си е ок. Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно хитър за да управлява заграбеното от татко му. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх.

    Коментиран от #9, #16

  • 7 Чешърския котарак

    11 1 Отговор
    След състезанието Палавата Паулина да си вземе един пич и да се мушнат в леглото за два дена. Работата ще се оправи,като се поопрашват между чаршафите. После Паулина да ги изпере,щото ще са на мокри петна.
  • 8 Анализ

    18 5 Отговор
    Предаване за хора под IQ - 80 от селските райони в столицата , подрастващото чалгарско поколение а също и пенсионерите и разбира се ромските малцинства .То другите май вече се евакуирахме от страната.
  • 9 ОЛЕ , ЗАЙКО...

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зайко Байко многознайко":

    ТИ НЕ ПАСЕШ ЛИ ТРЕВА В ТАЯ "ФЕРМА " , А ГЛЕДАШ САМО ПРОСТОТИЯ ?!
  • 10 С деца на море...!

    7 3 Отговор
    Паулинче, таквоз хубаво момиче, имаш липса от секс, погледни бабите, не стига, че стари ами и грозни и въртят,, руданя,,..!
  • 11 Остър х.й

    13 0 Отговор
    Еми тоя вместо да беше и го намаал нищо не свърши значи е безопасна игла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А тя си иска яка пампалеа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 12 Зайко, винаги е бил тъп...!

    2 1 Отговор
    Сега още повече, който прави граматически недопустими грешки...!

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Зайко, съжалявам...!

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Зайко, винаги е бил тъп...!":

    Може ли да ти кажа грешките, на толкова дълъг коментар, тези грешки ще кажеш, че са незначителни, но са доста очебийни-винаги там грешиш-пише се,, сериал, провинциалистка, потенциал,,... не се изтъквам с това, извинявай отново...!
  • 16 МАЙОРА

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зайко Байко многознайко":

    Ако си оправиш грешките, да те вземат за футболен анализатор. Буфон според теб ще вземе ли ШЛ?