Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 07:00 11 203 0

Вашият хороскоп за днес, 30.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за планиране за Девите

Вашият хороскоп за днес, 30.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Песимизмът до нищо добро няма да ви доведе, така че - изхвърлете го на боклука и просто действайте. Имате достатъчно идеи, време е да ги реализирате, но без да действате емоционално.

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.

Близнаци

Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него.

Рак

Ще правите нещата методично и по план, и, разбира, се всичко ще става лесно и бързо. Днес можете да се покажете като страхотни професионалисти дори без да целите да го направите.

Лъв

Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не бъркайте работните с личните отношения.

Дева

Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Важното е да не подхождате твърде емоционално.

Везни

Не е от най-спокойните ви дни, но пък ще можете да промените нещата, които ви дразнят. Не забравяйте, че гневът не е емоцията, която гради, така че я трансформирайте овреме.

Скорпион

Прекалено сте честолюбиви, а това не винаги е лесно. Не бъдете песимисти - освен, че така губите приятелите си, ще загубите и уважение към самите себе си.

Стрелец

Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Това определено няма да ви помогне в общуването с хората. Помислете над въпроса.

Козирог

Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това докъде би ви довело.

Водолей

Доста рязко ще се държите с околните. Гледайте да не нараните някого по невнимание. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината.

Риби

Днес ще сте твърде общителни, чак ще се изненадате сами от себе си. Склонни сте обаче да създавате повърхностни връзки. Важното е да не се разсейвате и да не се разпилявате в твърде много посоки.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА