Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 12:52 18 663 13

Обрат с пчелата в Маскираният певец

  • маскираният певец-
  • пчелата-
  • обрат-
  • кой

Всяка събота впечатляващите маски намаляват с една, но мистерията за най-коментираните участници продължава

Повече от месец зрителите на „Маскираният певец” се питат кои са звездите, които се крият под ефектните костюми. Опитвайки се да познаят кой под коя маска се крие, зрителите и панелистите Гала, Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева често правеха абсурдни предположения.

Всяка събота впечатляващите маски намаляват с една, но мистерията за най-коментираните участници продължава. И докато зрителите вече са наясно, че Принцесата е Алисия, Пилето е Дивна, Кукерът е Ненчо Балабанов, Лъвът - Албена Михова, а Бухалът – Вальо Михов, Гарванът, Розата, Шапката и Пчелата продължават да са обвити в мистерия.

За това коя певица е маскирана като Пчелата има доста противоречиви предположения. Както си личи от фините ѝ крака, е в страхотна форма. От уликите за нея стана ясно, че Пчелата обича природата, йогата, бокса, спокойствието, музиката и свири на музикален инструмент. Освен това е печелила музикален формат.

„Бях част от голям отбор, сега съм сама, но и сам войнът е войн! Боря се за всеки един успех. Не ме е страх от битки. Помагат ми и килограмите”, заяви в представянето си Пчелата. Панелистите приеха жокера с килограмите буквално, без да се сетят, че точно преди година Маги Джанаварова записа дуета „Моето радио” с рапъра 100 Кила, който я изстреля на върха на музикалните класации. Певицата е известна в музикалните среди като заклета веганка и върла противничка на фермите за кожи. Свири на пиано и виолончело.

Обрат с пчелата в Маскираният певец

Звездата на 31-годишната Маги, която е родом от Велико Търново, изгря през 2009 г. в третия сезон на музикалното предаване „Мюзик Айдъл”, което спечели с внушителните 60%. Участието ѝ привлече вниманието на шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева и Маги стана част от музикалната компания. Първият ѝ сингъл „Трябва да знам” се появи на бял свят преди 10 години. След него Джанаварова направи дует с Миро под името „Светът е мой“. В края на 2009 г. излезе и първият ѝ самостоятелен албум „Първа стъпка“. През 2012 г. Маги Джанаварова записа първата си песен като самопродуциращ се изпълнител „Call my name”, пише в. “Уикенд”.

Обрат с пчелата в Маскираният певец

За да подведе зрителите и детективите в шоуто, първото изпълнението на Пчелата бе хита на латиноамериканката Шакира „Whenever, Whenever” – любима изпълнителка на Михаела Маринова. Догатките на панелистите бяха, че това е Веси Бонева, Люси Дяковска или Михаела Маринова. След второто ѝ изпълнение на хита на Адел „Неllo” панелистите бяха все така в ступор кой е Пчелата. Те предположиха, че това са Поли Генова, Деси Добрева или Невена Бозукова, а Мария Илиева заяви, че изпълнителката под маската е една от най-добрите певици, които някога е чувала.

За това, коя певица е маскирана като Пчелата, има доста противоречиви предположения, но...


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като панелист

    12 9 Отговор
    Мария Илиева е върха.Хората и се възхищават и като певица.Много е добра
  • 2 изумен

    18 6 Отговор
    Момичето е хубаво. Предаването - за слабоумни.
  • 3 Проверка

    6 0 Отговор
    Точно преди година записаха Two of us с Килата Майка, а Моето радио е от 2012.
  • 4 ПЕНКО

    4 4 Отговор
    ГОТИНО-...ВСИКИ ПАК СЕ ПИТА ;ОТХВЪРЛЯ;ПРИЕМА И ПАК СЕ ПИТА И ПАК Е ВЪРХОВНО ..И ПАК СИ Е СУПЕР И СИ Е СУПЕР !!!!!!!!!????
  • 5 Клео

    3 3 Отговор
    Може да е Грахич.
  • 6 Зрител

    11 6 Отговор
    Форматите по бТВ и НОВА тв .са за малоумници .
  • 7 Лея

    2 2 Отговор
    Абсолютно да...90% от форматите на Нова и бТВ са катастрофално големи клишета.Пълна скръб
  • 8 Дфгхйкл

    2 1 Отговор
    Страшна тъпотия
  • 9 Иван

    1 0 Отговор
    Само дето моето радио е от 2013 ама какво значение имат някакви 6 години
  • 10 Фрии Хрии Мрии

    3 0 Отговор
    Геро един път предположи, че това е той самия.

    Коментиран от #11

  • 11 Йоан Виталиев

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Фрии Хрии Мрии":

    възможно е
  • 12 тттттттттттт

    0 1 Отговор
    Пчелата е Христина Ибришимова

    Коментиран от #13

  • 13 Има ли значение моето име

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "тттттттттттт":

    Коя е тази?