Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 07:00 9 666 0

Вашият хороскоп за днес, 02.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Предизвикателен ден за Близнаци, чудесен за Рак

Вашият хороскоп за днес, 02.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много важен е днешният ден и не само, защото ще усетите подкрепата на приятелите си, за защото изведнъж ще проумеете нещата в цялата им широта. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, необвързани с ревност и желание за манипулация. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас.

Телец

Хората, които са твърде нерешителни и твърде безотговорни направо могат да ви побъркат. Хубаво е да не подтискате мнението си. Кажете в прав текст кое ви притеснява. Наистина не сте длъжни да носите отговорност заради чужди грешки и проблеми.

Близнаци

Предизвикателен е този ден. Важно е да си знаете границите и да не позволявате да ги нарушава някой отвън. Респективно и вие да не нахлувате в чуждото лично пространство. Ако се опитате да се погледнете отстрани, доста неща ще ви станат ясни.

Рак

Чудесен ден за планиране и подготовка на целия предстоящ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате група, с която първо да обсъдите, а после и да реализирате нещата. Бъдете практични.

Лъв

За вас този ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неща, които не са толкова приятни. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Дева

Имате нужда от силни от силни преживявания и се опитайте те да са положителни. Промяната се случва с вас в този момент и това е наистина емоция, която може да ви накара да полетите или пък да се заземите още повече. Важното е да знаете, че градите своето утре днес, така може би ще сте по-внимателни.

Везни

Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Скорпион

Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се затова, че сте толкова прекрасни.

Стрелец

Днес трябва да направите някои разплащания, но няма начин, трябва и да се дава от време на време. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Козирог

Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко.

Водолей

Звездите доста се затрудняват да прогнозират поведението ви днес. Ще се отличавате с бунтарското си настроение и ще станете истински смутител на спокойствието на всички около вас. Поне ще се заредите с оптимизъм, ако не друго.

Риби

Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА