4 Ноември, 2019 07:00 11 839 0

Вашият хороскоп за днес, 04.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 04.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Телец

Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух и ако издържате на времето навън можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на депресивни състояния и да не се опитвате да избягате от всичко, което ви пречи или обижда. Имате достатъчно вътрешни сили да се справите, само ги събудете.

Близнаци

Приятелство, радост и споделяне можете да спечелите днес. Опитайте се да погледнете по-отвисоко, по-широко и по-мащабно към нещата от живота, надскочете себе си.

Рак

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Лъв

Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.

Дева

Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Везни

Имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Скорпион

Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците.

Стрелец

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Козирог

Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Водолей

Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с комуникации.

Риби

Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА