Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 07:00 15 846 0

Вашият хороскоп за днес, 05.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забавен и интересен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 05.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта.

Телец

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Близнаци

Денят е интересен и забавен. Просто се опитайте да излезете извън познатите схеми. Провокирайте се, излезте от зоната си на комфорт, но в никакъв случай не правете напук.

Рак

До обяд - остатъчни проблеми от вчера ще ви мъчат, но следобед можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Лъв

Не сте в много добра кондиция, което обаче ще се отрази пагубно на околните.Опитайте да не прехвърляте яда си на всичко и на всеки, а идете в някоя фитнес зала или най-добре хванете гората за няколко часа.

Дева

Денят изглежда обещаващ, енергичен, един от онези дни, в които всичко изглежда възможно. И все пак, Меркурий е ретрограден, не надценявайте положението.

Везни

Преди обяд ще сте още под въздействието на снощни впечатления. Не се дразнете от лошото отношение на случайни хора към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Скорпион

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не се впрягайте, ако другите ви намират кусури, вие сте направили каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Стрелец

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прекрасното ви настроение. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене.

Козирог

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте влезли напълно в кожата си.

Водолей

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Риби

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА