Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 07:00 11 353 0

Вашият хороскоп за днес, 07.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Странен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 07.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкова, защото ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си.

Телец

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Близнаци

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви и философски разговори със себе си. Не сте най-добрата компания, предвид обзелите ви вътрешни страхове. Една разходка на чист въздух би могла да направи чудеса или някой скромен подарък от страна на близък човек.

Рак

Странен ден, но няма как да избягате, така че-приемете нещата каквито са, не се борете, адаптирайте се. Ако сте концентрирани и целенасочени, днес е вашият ден. Бъдете като децата, правете нещата като игра.

Лъв

Малко трудно ще ви е днес да излезете от вкъщи, а се налага. Направете малко усилие, щом веднъж излезете и ви лъхне хладният въздух, вече нищо няма да може да спре ентусиазма ви.

Дева

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената ви нерешителност ви пречи. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?

Везни

Ще налитате на спорове днес, което и без друго си е част от характера Ви. Но понякога не се ли питате наистина ли нещо се ражда в спора, освен раздразнение?

Скорпион

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Стрелец

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Козирог

Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво. Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Нали знаете, щом още сте живи, значи има какво още да учите.

Водолей

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Риби

Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете готови да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате. Само не приемайте всичко навътре, че тогава става опасно.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА