Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 07:00 6 540 0

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на бурни страсти за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Телец

Не е подходящ ден да рискувате, а точно това ще направите и ще си докарате доста главоболия. Поне не обвинявайте съдбата, сами сте го предизвикали.

Близнаци

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще се разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Рак

Бурни емоции бушуват във вас, а вие се правите на абсолютно безразлични. Поведението ви е, меко казано, неадекватно. Днес определено е по-добре да не говорите, защото всяка ваша дума ще повлича след себе си страхотни недоразумения.

Лъв

Ценностната ви система определено е доста по-различна от тази на приятелите ви и днес ще имате много поводи да го разберете. По-важното е да се опитате да намерите общ език, без да има засегнати страни.

Дева

Днес най-големият ви враг е собственото ви поведение. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите.

Везни

Идеи няма да ви липсват, но все нещо ще ви спъва по пътя към изпълнението им. Внимавайте много с хората около вас, не всички са искрени в отношението си към вас.

Скорпион

Най-добре днес да нямате финансови взаимоотношения с приятели, защото това може да доведе до сериозни конфликти. И не си давайте мнението, ако изрично не ви помолят за това.

Стрелец

Днес може да срещнете сериозни препятствия по пътя към изпълнението на целта си. Мненията ви с близките ще са доста различни, а и всеки ще бяга от отговорност. Определено ще ви е трудно да се справите сами, но ще трябва да успеете.

Козирог

Конфликтът днес ще е между желаното и изпълнимото. Не търсете кусури, опитайте да приемете нещата такива каквито са. Ако нещо ви дразни изключително много, ами просто го променете, не мърморете.

Водолей

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Риби

Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят, както ви се иска. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може само да провокира неприязън към вас. Не бъдете такива педанти.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА