10 Ноември, 2019 07:00 7 413 0

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на изненади за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хем няма да ви се мърда много от вкъщи, хем ще искате да ви забележат. Днес сигурно трудно ще се измъкнете от обичайната суматоха, така че бъдете готови да привличате погледите.

Телец

Късметът най-сетне разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални възможности за реализация, ще можете да сбъднете някои от мечтите си. Важното обаче е да подредите приоритетите си, за да не се разпилявате напразно.

Близнаци

Ден на изненади. Вие не си падате много по неизвестностите, но тези ще ви очароват. Не се цупете и не чакайте другите да се сетят от какво имате нужда.

Рак

Днешният ден е подходящ за приключване на дела, които до вчера ви изглеждаха невъзможни. Това ще ви даде вяра и сила. В такива моменти не забравяйте за важната сила на профилактиката.

Лъв

Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате 'не'.

Дева

Подгонил ви е мързелът и ви е толкова трудно да му избягате. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи ви чакат. И недейте да лицемерничите, ще си оставите лош привкус. Склонни сте да си въобразявате някои работи, а това със сигурност не е във ваша полза.

Везни

Имате огромно желание да бъдете забелязани и оценени. В това разбира се няма нищо лошо, но не е нужно да се правите на палячовци, за да ви обърнат внимание и без друго сте достатъчно колоритни.

Скорпион

Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена обстановка определено няма да се осъществи. Ще се наложи да се доказвате, но в никакъв случай не се отказвайте - борете се докрай.

Стрелец

Общуването днес определено няма да ви се отдава. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които контактувате. А може би и двете неща заедно.

Козирог

Мащабните планове са едно, а детайлното им изпълнение нещо съвсем различно. Днес ще усетите на свой гръб това противоречие и най-трудното - ще трябва да го примирите.

Водолей

Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Риби

Имате доста енергия и сте склонни да си поставяте неизпълними задачи. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА