21 Ноември, 2019 07:00 18 077 2

Вашият хороскоп за днес, 21.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хармоничен и спокоен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 21.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

Телец

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от разни досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Близнаци

Денят би могъл да протече спокойно и хармонично, ако не се впускате в спорове, особено с колегите си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, днес силно се влияят от настроението ви.

Рак

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Лъв

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате. Хванете бика за рогата още сега и цяла седмица никой няма да може да ви стъпи на малкото пръстче.

Дева

Сигурно сте набрали енергия за забави, но не винаги е много уместна, ако се срещате с твърде сериозни хора. Защо пък да не ги провокирате? Винаги има възможност да направите нещо различно от общоприетото.

Везни

Ден, в който трябва да претеглите нещата и да разпределите безпристрастно. Това приложено към емоциите е доста трудно, почти непосилно, но пък имате толкова търпение и воля да сложите ред, че сами себе си ще изненадате.

Скорпион

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Стрелец

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да шокирате всички с вашата нетрадиционност. Отваря ви се възможност да похарчите парите, които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.

Козирог

Днес е вашият ден за реализация. Провокации има достатъчно, така че не търсете оправдания, а действайте. Най-важното днес е да тръгнете към целта, т.е. да знаете накъде вървите и ако може да познавате пътя.

Водолей

Един хармоничен и спокоен ден. Ще сте във философско настроение и нищо не би могло да ви стресне или пък озадачи, освен някое несправедливо обвинение. Тогава може да се превърнете в меч на справедливостта.

Риби

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си, макар и мислени.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да така е

    0 0 Отговор
    Браво Факти по често я пускайте тази хубавица от снимката от колкото оная "кьоравата" !:)
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.