Last news in Fakti

5 Юли, 2012 17:05 1 148 0

Две български групи на B`ESTFEST 2012

  • български групи-
  • b`estfest-
  • румъния

Last Hope и Ostava са двете български банди, които ще представят страната ни на най-големия международен музикален фестивал в Румъния това лято.

Само след ден, в парк Тунари край Букурещ, ще започне тазгодишния B`ESTFEST 2012. В рамките на 3 денонощия, на 7 сцени, ще се изявяват имена от локалната румънска сцена, и световни звезди като Garbage, Pulp, Royksopp, Booka Shade, Kreator, Dope D.O.D, Selah Sue, Andy C и Stanton Warriors. Българската сцена ще се представи от две имена – хардкор бандата Last Hope и алтернативните Ostava.

Ostava ще свирят в първата фестивална вечер, като откриващата банда на втората сцена на B`ESTFEST. Last Hope са сред имената на рок и метъл сцената “Aftershock” във втората фестивална вечер.

И двете български групи имат шанса да свирят пред близо 200 хилядната международна публика на B`ESTFEST, благодарение на европейската програма за обмен на артисти ETEP (European Talent Exchange Program). Идеята на тази програма е промоутърите на големи музикални събития и фестивали из цяла Европа да дават изява на чужди изпълнители на своите сцени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА