22 Декември, 2019 20:30 6 962 10

4-те зодии с най-големи претенции

  • претенции-
  • претенциозна-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

Тези представители на зодиака не пестят критиките

4-те зодии с най-големи претенции - 1
Снимка: Shutterstock

Съществуват хора, които изключително трудно завързват взаимоотношения и връзки.

Тези хора са наистина много претенциозни. Имат много изисквания към хората и трудно успяват да намерят перфектната половинка. Такива са представителите на няколко зодиакални знака. Те се доверяват доста трудно на нови хора. Отнема им много време да намерят човек, който може да ги впечатли. Не биха изгубили времето си с някой, когото не харесват, защото са истински перфекционисти. Предпочитат да бъдат сами, вместо да прекарват времето си с човек, който не отговаря на изискванията им, пише iwoman.bg.

Ето кои са тези зодии:

1. Лъв - Тези хора са много уверени в себе си, имат висока самооценка. Лъвовете знаят, че заслужават най - доброто и не биха направили компромис с това. Не биха се примирили с нещо обикновено и не достатъчно перфектно за тях. Изискванията им са прекалено високи и поради тази причина много трудно намират човек, който да ги впечатли. Представителите на този зодиакален знак третират себе си като истински кралски особи и търсят човек, който да прави същото. Искат партньорът им да е лоялен, умен, мил и всеотдаен. За нищо на света не биха се примирили с нещо по-малко от това.

2. Козирог - Това са едни от най-сериозните и уравновесени представители на зодиака. Козирозите търсят сериозни връзки и не биха губили времето си с човек, който иска само флирт. Трудно се доверяват на хората, които се появяват в живота им. Не биха загубили времето си с човек, който търси краткотрайна и несериозна афера. Представителите на този знак буквално ненавиждат този тип отношения. Имат нужда от амбициозен и уверен в себе си партньор, с когото могат да се чувстват сигурни. Козирозите търсят човек, който може да им помогне, когато имат нужда. Търсят стабилност и сигурност. Не биха направили компромис с това, предпочитат да останат сами, вместо да имат несериозна връзка.

3. Дева - Това са най-критичните зодии. Те имат прекалено високи изисквания както към себе си, така и към околните. Смятат се за перфектни, поради тази причина търсят перфектният партньор, който няма нито един недостатък. Девите много дълго анализират ситуацията преди да се впуснат във връзка. Не са лекомислени, премислят много внимателно дали си заслужава дори да опитат да създадат връзка. Притесняват се, че е възможно да направят грешка при избора на партньор. Дори когато намерят човек, който отговаря на всичките им изисквания, те намират някакъв проблем в него. Отнема им много време да намерят някой, който наистина да ги впечатли.

4. Рак – Раците са най-семейно ориентираните представители на зодиака. За тях връзките са свещени. Ето защо те отделят много време, за да изберат правилния партньор. Проучват, анализират, усещат. Всички тези неща те използват, за да са сигурни, че човекът, пред когото ще излязат от черупката си, е правилния. Те трудно се разкриват в началото, но когато усетят, че са обичани и ценени, партньорът им ще види най-чистата и силна любов, на която са способни. Раците мразят флирта и игричките. За тях те са обидни и чиста загуба на време.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодиите

    14 2 Отговор
    как да е, но се загледах доста в тези момичета...Много са хубави и някакси не излъчват пошлост като нашите плеймейт травестити...

    Коментиран от #2

  • 2 Инспектор Мадуро

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Зодиите":

    А тия двете според теб виждали ли са сперма?
  • 3 Хипопотам с прашки

    6 1 Отговор
    Боже, слабички и всичко им отива пък и млади..!(тез на портрета бе...!)

    Коментиран от #6

  • 4 4те зодии

    2 3 Отговор
    Ей тези двете са зодия Близнаци и така стават 4. И изобщо не са претенциозни. Важно е, чашите да са пълни и да има домашен прах за дишане. Нали са астматички...
  • 5 Луд

    5 1 Отговор
    Тия двете на снимката къртят
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Що бе...?!

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Лорче":

    Ти винаги си била си зле, откога си добре...?!
  • 8 Щукар

    2 1 Отговор
    Тези двете хубавици от снимката бих си ги взел за секретарки.
  • 9 гощо

    3 1 Отговор
    Toтални глупости за Лъвът и за Рака!!! Рака не обичал флирта ахахаххаха.......най дашните кОври които съм имал са от таз зодия! Кой не им е намигнал той не ги е е..л! Лъвът е пълен буфосинхронист,много претенции и гръмки изказвания и на края пак с куцото пиле под ръка хахаххаха....

    Коментиран от #10

  • 10 дедо

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "гощо":

    Напълно си прав братле и аз се опарих от жена - рак! Тия са най-големите гювендии от всички зодии. Подмолни, лъжливи, прикрити, интригантки и невероятни параноички! Добре, че се спасих.