Last news in Fakti

17 Януари, 2020 07:00 7 871 0

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен завършек на работната седмица за Телците

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може да се наложи да поостанете до по-късно. Хубавото е, че колегите ви ще са съпричастни и ще има кой да ви помогне. Не надавайте ухо на клюките, няма да ви е приятно да научите някои неща.

Телец

Чудесен завършек на една усилна седмица. През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Можете да разчитате на авторитета си, за да внушите идеите си.

Близнаци

Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.

Рак

Нямате търпение да приключи този работен ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Вечерта, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни.

Лъв

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.

Дева

Добре, че е последен работен ден от седмицата, защото с този голям разход на енергия няма да изкарате дълго. Бъдете по-организирани и гледайте да свършите работата си, че събота и неделя да отдъхнете.

Везни

Направо ще можете да хипнотизирате другите. Внимавайте за какво ще използвате влиянието си. Може доста да ви поизнервят, а тогава трудно ще сдържите нервите си.

Скорпион

Добре, че днес е петък и следват два почивни дни (поне за повечето от вас). Ще имате време по-спокойно да завършите нещата, които сте започнали. Хубаво е, ако ви остане време да се поразходите някъде извън града.

Стрелец

Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна, но нали идват почивни дни – можете да планирате нещо интересно.

Козирог

Днес ще ви се иска да избягате от всякакви ограничения и отговорности, които сте поели. Няма как, ще трябва да си “сърбате попарата”. Поне мисълта, че утре е събота може да ви донесе утешение.

Водолей

И днес съдбата е благосклонна към вас. Можете да споделите опита, който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.

Риби

Днес ще видите, че идеите ви започват да се развиват и това ще ви накара да се почувствате страхотно. Представите ви за нещата ще са съвсем реалистични и дори можете да давате съвети на околните. Бъдете тактични, днес хората ще се държат доста консервативно, не се налагайте грубо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА