Last news in Fakti

16 Януари, 2020 16:55 13 154 4

Семейна драма надвисна над Ваня Костова

  • ваня костова-
  • боян михайлов-
  • певица-
  • драма-
  • семейство

Бившата снаха на певицата я нарече "вещица"

Семейна драма надвисна над Ваня Костова - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на естрадната легенда Ваня Костова Боян и снаха ѝ Стефания, които се разделиха през лятото на миналата година, не само че не запазиха прилични отношения заради дъщеря си Ванеса, но и започнаха тежки битки за детето.

Семейна драма надвисна над Ваня Костова
Снимка: БГНЕС

Снахата дори си позволи да нарече свекърва си "вещица" и я обвини, че е провалила връзката ѝ с Боян. Потърсена за коментар от в. "Галерия" Ваня Костова казва:

"Нямам никакво намерение да се оправдавам и защитавам, но ще кажа, че аз не съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдо снахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Явно те самите имат проблеми в отношенията си и затова са се разделили. Да е жива и здрава, да си говори каквото иска. Нека тежи на съвестта ѝ. Който изрича лъжи и клевети не стига далеч! Тя от мене видяла само добро. Изгледах внучката от бебе. Не че ми е тежало, защото обожавам Ванеса. И сега е до мен! Всеки може да пита внучката каква баба съм. От лятото тя една седмица е при майка си и една при нас с Боян. Нищо не и липсва, вече е ученичка в първи клас в музикалното училище и се дават пари за уроци. Стефания иска да отнеме родителските права от сина ми, а това не е редно, защото едно дете има нужда от двамата си родители, както и от майка - независимо каква е тя".

Семейна драма надвисна над Ваня Костова

Ваня Костова не скри, че може да разкрие още много неща, но предпочита да замълчи. За такъв атеист, каквато била снаха ѝ, можела всичко да изрече.

"Ще запазя публикациите с клеветите на майка ѝ и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините ѝ", изригна Ваня Костова.

Разривът във връзката на сина ѝ Боян, който завърши медицина, но пее като майка си, и Стефания е от лятото. Двамата бяха заедно в продължение на осем години. Запознават се случайно, но любовта им пламва и скоро научават, че ще стават родители. Така и не сключват брак. Стефания е завършила музикалното училище, а след това НАТФИЗ. Работила е като водеща в телевизия СКАТ. В момента е в кастинг агенция, която се занимава с реклами и късометражни филми. През годините певицата винаги е твърдяла, че се разбира прекрасно със снаха си. Ако е била властна свекърва и майка, едва ли Стефания щеше да кръсти внучката на нея. Взаимното уважение в семейство вече е в миналото. В момента тече война за родителски права на внучката на Ваня Костова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 3 Отговор
    За малко да си помисля че и нейното кученце умрело

    Коментиран от #2

  • 2 чернобил онлайн

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    през март....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шопо

    11 2 Отговор
    Гледах я в един Вип Брадър ! Трудна за понасяне жена...Тежък характер!