28 Януари, 2020 07:00 7 756 0

Вашият хороскоп за днес, 28.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 28.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Твърде непостоянни ще сте днес и лесно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво искате, вместо да се влияете от чуждото мнение. Просто следвайте инстинкта си.

Телец

Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва?

Близнаци

Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайковци, защото ще влошите отношенията си с колегите. Има и други начини да се покажете.

Рак

Ще сте много любвеобилни и очарователни, но това в един момент може да бъде разтълкувано погрешно от околните. Не се впускайте в дълги обяснения, но и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на собствения им ход.

Лъв

Прекалено импулсивни и непрактични ще сте днес. Ще пръскате енергията си за неща, които ще зарязвате без причина. Май имате нужда някой да ви контролира по-изкъсо.

Дева

Твърде подозрителни сте към хората около вас, а това определено не ви прави любимци. Всъщност и на вас самите не помага. Опитайте да погледнете на нещата с чувство за хумор.

Везни

Днес може да постигнете невероятни неща, без при това да влагате някакви големи усилия. Днес просто е такъв ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само временно е.

Скорпион

Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако все още не са ви поканили някъде на парти – организирайте го сами. Така поне имате предимството, че вие ще изберете присъстващите.

Стрелец

Склонни сте да заемате отбранителна позиция. Вместо да се оправдавате без нужда, просто бъдете горди със себе си. Трябва ли да се срамувате от постъпките си?

Козирог

Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще ви струва твърде скъпо. А и приятелите, които са около вас няма да ви помагат, дори напротив.

Водолей

Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Има толкова прекрасни неща, заради които си струва да живее човек. А защо не направите един списък с положителните си качества?

Риби

Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ограничете действията до собствените си интереси, така ще икономисате сума време и сили. Ако някой не може да се справи със собствените си задачи, не означава, че с тях трябва да се справите вие.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА