Last news in Fakti

24 Януари, 2020 13:27 16 632 36

Ето кои са най-властните жени според зодията

  • зодиакални знаци-
  • властни жени-
  • властни-
  • зодии-
  • астрлогия-
  • характер

Има жени, които са по-властни, отколкото мъжът може да понесе и това зависи от зодиакалните знаци

Ето кои са най-властните жени според зодията - 1
Снимки: shutterstock

Хората са различни, като една от най-открояващи се разлики между тях е характерът им. Той е съвкупност от всички техни положителни и отрицателни черти, желания и мисли. Някои хора са спокойни и уравновесени, други са избухливи и припряни, трети предпочитат пасивността, която ги носи по течението на живота. Има и такива, които държат да са в центъра на вниманието и да контролират всичко.

Според астролозите характерът на един човек не зависи само от средата му на живот, възпитание и личностно израстване, той се дължи до известна степен и на звездите и тяхната подредба в деня му на раждане.

Това, какъв е характерът на човек, до някъде зависи от неговата зодия.

Смята се, че жените са тези, които обичат да диктуват темпото в една връзка. В много от случаите думата на жената се чува първа и ако тя е представителка на една от тези 4 зодии, то думата ѝ е закон.

Вижте кои са най-властните жени, според зодиака:

Овен

Ето кои са най-властните жени според зодията
Снимки: shutterstock

Дамите от този знак са доста емоционални. Ядосате ли ги, бъдете готови да понесете целия им гняв. Те искат да имат водеща роля във връзката и не обичат да правят компромиси, ако вие не желаете това. Наумят ли си, че искат нещо, трябва да се съобразите с тях, защото те не приемат отказ.

Жените от тази зодия искат да превъзхождат половинките си, което създава противоречия между двамата. Те не могат да задържат партньора си, защото са прекалено властни и манипулативни, а не всеки мъж обича да го държат на каишка.

Дева

Ето кои са най-властните жени според зодията
Снимки: shutterstock

Тези жени са прекалено упорити и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Романтични и любвеобилни половинки са, но не понасят да им заповядват. Девите са смели и държат на своята независимост.

Обикновено жените, родени под този знак, излизат с мъже, които имат по-слаб характер и са нерешителни. По този начин могат да ги въртят на малкия си пръст. Най-често карат половинката да се съобразява с тях, а не обратното.

Скорпион

Ето кои са най-властните жени според зодията
Снимки: shutterstock

Като цяло хората с тази зодия са властни и ревниви. Това важи с пълна сила за жените Скорпиони, които пред хората са мили и грижовни, но под маската им се крие желание за власт. Когато не могат да задържат контрола в свои ръце, те стават конфликтни и агресивни.

Избухливият им характер пречи на връзките им, защото малко мъже ще излизат с жена, която се пали от най-малкото нещо и следи всеки техен ход.

Козирог

Ето кои са най-властните жени според зодията
Снимки: shutterstock

Макар и да не си го признават, жените от зодия Козирог винаги искат да са на първо място и да контролират своето обкръжение. Независимо дали става дума за офиса или половинката, те са готови на всичко, за да бъдат на пиедестал. Те следват максимата, че всичко се постига с много упоритост.

Жените Козирози се отнасят сериозно към връзката, но си пасват само с мъже, които не се стремят да ги задминат и приемат мнението им по всеки въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зодии

    28 6 Отговор
    тоя на статията си е нямал работа с бившата ми жена РИБИ

    Коментиран от #27

  • 2 Само като видях заглавието

    5 4 Отговор
    И разбрах, че съм в класацията, това е най властната и прекрасна жена от зодиака...!
  • 3 Ивайло

    18 11 Отговор
    Абе властни, властни - колко пък да са властни??? Случили са на мъже мекишари!!! Да се пробват с някой по-така - ще почопли, ще позаповядва и в един момент като му избият чевиите, ще има да се чуди стрина под кой креват да се завре!!! ;)))

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Ал та фанах Атаопънах

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Не, нямат предвид доминатрици, имат предвид просто "тия дето дават най-много акъл и зор". Де да можеше и отговорност за решенията си да взимат със същото желание.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мис Тигрова

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Ти ли си по-така че не разбрах?

    Коментиран от #8

  • 7 Jim Beam

    39 1 Отговор

    До коментар #5 от "Johansson":

    Има жени, които готвят,чистят,грижат се за семействата си и през ум не им минава да изневеряват. Освен това разполагат с жилище,имат професия и нерядко печелят повече от съпрузите си.Т.е. за нищо не зависят от него и спокойно могат да се справят и сами.Та в задачата се пита-за какво и е на такава жена някой див селяндур/да не се бърка със селянин/,който не само,че с две ръце не може да си намери г*за,ами и претенциозен,че и бой обещава???Ехооо...Огледай се-п*шки дал Господ!
    И ДА,има такива жени. Ако ти се срещаш само с мързеливи и нахални простакеси...проблемът си е твой.
    ...май не е лошо да си преразгледаш обкръжението...

    Коментиран от #10

  • 8 Ивайло

    8 8 Отговор

    До коментар #6 от "Мис Тигрова":

    Не знам дали съм по-така, но има едно нещо, което не мога да търпя и мразя до мозъка на костите си - НЯКОЙ ДА МИ ДАВА НАКЛОН НА Х*Я, по какъвто и да е начин!!!

    Коментиран от #12, #31

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ракия

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Jim Beam":

    Много точно наистина има такива жени може и да са рядкост,но попаднеш ли!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Jim Beam

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ракия":

    Сигурно съм попаднал...
    Коя жена мислиш, че съм описал?
  • 12 Мис Тигрова

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ивайло":

    Не съм сигурна дали имаш нещо да се накланя! Хахахах

    Коментиран от #14

  • 13 една Дева там

    7 3 Отговор
    Как' Милено, май някоя Дева ти е бръкнала в здравето на тебе 🙂
  • 14 една Дева там

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Мис Тигрова":

    Ивайло женобойният се скри под кревата 😄
  • 15 И АЗ ДА КАЖА

    20 1 Отговор
    КОГАТО МЪЖА ОТМЕНЯ ЖЕНАТА В ДОМАКИНСКАТА РАБОТА,ГРИЖИ СЕ ЗА ДЕЦАТА.......И ПРОЧЕЕ........Е ,,ЧЕХЛЬО,, И МЕКИШАР.......И МУ СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВАТА......
    КОГАТО Е ,,ПО-ТАКА,, Е ГРУБИЯН,ПИЯНИЦА И К*****Р.........
    ЕЕЕ....НЯМА УГОДА........

    ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ,ЩО НЯКОИ МЪЖЕ СИ ТРЕПЯТ ЖЕНИТЕ...???
    МИ Е ЗАТОВА........ЩОТО ТЪРПЕНИЕТО В ЕДИН МОМЕНТ СВЪРШВА.....
    НЕ ПОМАГАТ МНОГОКРАТНИТЕ ОПИТИ ЗА РАЗГОВОРИ,ДА СЕ ВЗЕМАТ НЯКАКВИ РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ И ДА СЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ,НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА,ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК И ,,ГОЛЯМАТА РАБОТА,, И В КРАЙНА СМЕТКА ОТ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ СТРАДАТ ДЕЦАТА......

    ЗАТОВА И ЧОВЕК СТАВА,ГРУБ ,ЦИНИЧЕН И ЗЪЛ.......ЗАЩОТО МНОГО ПЪТИ СА ГО ЛЪГАЛИ,УНИЖАВАЛИ,ПРЕДАВАЛИ И ЗАМЕНЯЛИ ЗА ДРУГИ ХОРА,А ТОЙ Е ДАЛ И Е ДАВАЛ,АКО НЕ ВСИЧКО,ТО ТВЪРДЕ МНОГО......
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 една Дева там

    7 9 Отговор
    Познавам няколко жени Дева, а най-добре познавам себе си. Жената Дева е най-търпеливата, разбиращата, уважителната и толерантната от зодиака. И се чудя на себе си, защо ли въобще продължавам да ви чета измишльотините.

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 една Дева там

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "И АЗ ДА КАЖА":

    Приемам извиненията Ви. Винаги има изключения. Съжалявам, че представителка на зодия Дева се е отнесла така отвратително с Вас. Но не забравяйте, че когато се затвори черна врата се отваря прозорец към хубавото и светлото. 🙂 Отклонихме се от темата, а тя е дали жените от тази зодия се стремим да доминираме. Ами НЕ.

    Коментиран от #21

  • 21 И АЗ ДА КАЖА

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "една Дева там":

    WOW...МНОГО МИЛО ОТ ВАША СТРАНА....НЕ ОЧАКВАХ ТАКЪВ ЧАРОВЕН КОМЕНТАР ОТ ВАС,ПРЕДВИД ТОТАЛНАТА ПРОСТАЩИНА КОЯТО Е ОБХВАНАЛА ОБЩЕСТВОТО НИ....
    ВПЕЧЕТЛЕН СЪМ..
    И МОИТЕ КОМПЛИМЕНТИ И ПОЧИТАНИЯ КЪМ ВАС.....
    НАИСТИНА ИМАЛО И ИЗКЛЮЧЕНИЯ....ВЕЧЕ ПОВЯРВАХ ,ЧЕ НАИСТИНА Е ТАКА....!!!

    Коментиран от #22

  • 22 една Дева там

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "И АЗ ДА КАЖА":

    Благодаря Ви. Кавалерството Ви искрено ме трогна и ме накара да се усмихна мило, защото е абсолютна рядкост във форума тук. Аз не чета нищо друго из виртуалното пространство, освен новини в този сайт и коментари понякога, но сте толкова прав за тоталната простащина в обществото ни... Благодаря Ви и за оценката на коментара ми, обаче следва да имате предвид, че според авторката на статията и множество други нейни предишни "зодиакални" писания (базирани на собствено мнение или на това на съответния астролог, на когото звездите му го говорят :D), аз съм злобна, завистлива, интригантка, скандалджийка, нелоялна към приятели, властна, манипулаторка, използвачка и не помня вече какво още беше там. :D Сърдечно Ви пожелавам щастие, макар да не е необходимо да го правя - то ще дойде, ще видите. :)

    Коментиран от #23

  • 23 И АЗ ДА КАЖА

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "една Дева там":

    БЛАГОДАРЯ ВИ.....
    НАИСТИНА...БЕШЕ МИ ПРИЯТНО
    И УДОВОЛСТВИЕТО Е ИЗЦЯЛО МОЕ,ЧЕ РАЗМЕНИХМЕ МИСЛИ И МНЕНИЯТА НИ СЪВПАДАТ...
    ТОЛКОВА РЯДКО ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА СРЕЩНЕШ ЧОВЕК,С КОЙТО ДА РАЗГОВАРЯШ НЕПРИНУДЕНО И СЪВСЕМ ЧОВЕШКИ И ТОВА ОТКРИХ ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ....
    БЛАГОДАРЯ ВИ ,ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ПРИЯТНА ВЕЧЕР......
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 една Дева там

    4 2 Отговор
    Така е, рядко би могло да се случи. Но се случва. Благодаря Ви. Поздравявам Ви с песента I Am Mine на Pearl Jam. Всичко хубаво! А за да не третират модераторите коментара ми като спам извън темата, ето още нещо за статията: Как' Милено, властни-невластни, напръстовъртящи - важното е всички да сме живи и здрави. 🙂

    Коментиран от #28

  • 26 СЪВЕТ

    5 4 Отговор
    АМИ БЯГАЙТЕ ОТ ДЕВИТЕ.......МЪЖЕТЕ СА ПЪЛНА ОТВРАТ.....НЕЩО УЖАСНО, ПЪЛНИ КОМПЛЕКСАРИ!
    ПРЕДАТЕЛИ И ЛИЦЕМЕРИ!

    Коментиран от #29, #32, #33

  • 27 vasik atanasova

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "зодии":

    изгубил си много човече
    как си изспуснал такова бижу
    рибите са най силната зодия
    а жените са връхта на слодаледа
    за подвърждение на думите ми ще ти кажа че ЖЕНАТА на Шумахер е зодия риби
    а ако не беше тя досега да беше си заминал обущаря
    иначе от написаното само за жена овен съм съгласен
    скорпионките са страхливи
    девите са умни
    но пък са женствени
    НАЙ СИНИ СА РИБИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 28 И АЗ ДА КАЖА

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "една Дева там":

    БЛАГОДАРЯ ВИ.....
    ДА НАИСТИНА.....ВСИЧКИ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ...!!!!
    ВРЪЩАМ ВИ ЖЕСТА С Tomorrow 's Just Begun на Gotthard ....
    ...И ВСЕ ПАК.....
    НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА БОЖИИ.....
    ВСИЧКО Е СЪДБА....И СВЕТА Е МАЛЪК.....МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ НЯКОГА...????..!!!

    Коментиран от #34

  • 29 ДОЧЕВ

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "СЪВЕТ":

    АЙДЕ.....АЙДЕ.......НЕ СЛАГАЙ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ......
    КАКТО МЪЖЕТЕ,ТАКА И ЖЕНИТЕ........ВСЕ ОЩЕ ИМА ЧОВЕЦИ (не хора,щото хора много....) КОЛКОТО И МАЛКО ДА СА,НО ГИ ИМА.....ВЕРЕАЙ МИ......
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Лекар

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ивайло":

    Ми той ако ти е крив, не обвинявай за наклона друг.
  • 32 Съгласна

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "СЪВЕТ":

    Напълно съгласна съм с Вас ,за мъжете -Дева...Изобретателни лицемери,добри манипулатори,подмолни" добряци"-И всичко за което се сетите...от лошата страна...дават вид на -Девици-светици----ДА !!!-Ама ----НЕ !!...Клюки ,сплетни ,интриги,предатели,и т.н....Важното е ,те да са добре ,съгласни са на всичко !-Мое мнение ,от опит знам...!!!
  • 33 Съгласна

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "СЪВЕТ":

    Напълно съгласна съм с Вас ,за мъжете -Дева...Изобретателни лицемери,добри манипулатори,подмолни" добряци"-И всичко за което се сетите...от лошата страна...дават вид на -Девици-светици----ДА !!!-Ама ----НЕ !!...Клюки ,сплетни ,интриги,предатели,и т.н....Важното е ,те да са добре ,съгласни са на всичко !-Мое мнение ,от опит знам...!!!
  • 34 една Дева там

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "И АЗ ДА КАЖА":

    Поздравът е прекрасен. :) Да, бихме могли някога да разменим мисли и по други теми тук, макар да се изказвам изключително рядко. Другият ник, под който съм писала няколко коментара, е Nu Metal. :) А ако след време, хипотетично, мернете по пътищата на страната или чужбина мотористка с лилав мотор и лилава екипировка, помахайте й приятелски, защото вече ще сте разговаряли с нея. ;) В различна от посочените две ситуации няма как да ни срещне съдбата. Сърцето ми е заето. Извинявам се на модераторите за спама извън темата.

    Коментиран от #35

  • 35 И АЗ ДА КАЖА

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "една Дева там":

    АЗ ВИ БЛАГОДАРЯ....
    С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ....
    АКО ВИ ПАДНЕ ПЪТ КЪМ МОРЕТО.....
    ПОМОРИЕ Е НАШ'ТА КЛЕТВА...
  • 36 Критичен

    0 0 Отговор
    Скорпионките наистина са ужасни, който ги изтърпи е герой, овенките обаче неса толкова лоши ......девите също!!