Last news in Fakti

24 Януари, 2020 17:47 6 791 3

5 зодии, заплашени от разорение

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • разорение-
  • без пари-
  • астрология-
  • финансови проблеми

Тези зодиакални знаци не могат да спестяват

5 зодии, заплашени от разорение - 1
Снимки: shutterstock

Тези зодиакални знаци не могат да спестяват. Изкушават се често, купуват нови неща, дори да не им трябва, обичат да ходят на различни събития и харчат доста за билети. Затова и често са разорени.

Ето кои са те:

Стрелец

5 зодии, заплашени от разорение
Снимки: shutterstock

Те не се притесняват за бъдещето, искат да живеят на момента, да се наслаждават на случващото се около тях, да грабнат всяка възможност. Не правят планове и не мислят за спестяване за старини или за семейство. Просто искат да опитат от всичко веднага. Не се интересуват толкова от материални неща, но харчат много за екскурзии, екстремни спортове и такъв тип преживявания. Живеят за мига, за да си правят спомени, не им пука, че често остават без пари.

Везни

5 зодии, заплашени от разорение
Снимки: shutterstock

Везните често загазват, защото не могат да разпределят финансите си. Обикновено поръчват онлайн много неща и не преценяват, че нямат толкова пари в картите си или че ще изхарчат всичко до дупка, още преди следваща заплата. Често взимат кредити, а не е добре да свикват с това. Мързеливи са и не следят финансовото си състояние. Естети са и си купуват красиви предмети, харчат и за козметика. Редовно забравят да платят сметките или не им остават пари за това.

Близнаци

5 зодии, заплашени от разорение
Снимки: shutterstock

Тези зодии са много общителни и държат да имат динамичен социален живот. Искат да създадат впечатление у другите, че се справят добре и си позволяват всичко. Затова не изпускат парти или покана за кино, концерт, екскурзия, екстремно преживяване, вечеря, басейн и т.н. Ходят на най-бляскавите партита и събития, дори когато имат пари само за бира и сандвич. Искат да направят добро впечатление, не желаят да изпускат излизания, ще им се да се запознават с нови хора и да опитат от всичко. Често си купуват неща, от които нямат нужда.

Овен

5 зодии, заплашени от разорение
Снимки: shutterstock

На тях просто им е трудно да кажат: "Не!". Ако някой ги покани някъде, те отиват, дори да нямат много пари и да не трябва да харчат. Ако някой ги помоли за заем, за подслон, за храна - те ще дадат каквото им е останало, дори да е съвсем малко. Ако подслонят някого, няма да му искат пари за сметки. Много често дават пари на приятелите си. Така харчат всичките си спестявания, а и обичат да дават пари за техника и нови продукти.

Скорпион

5 зодии, заплашени от разорение
Снимки: shutterstock

Скорпионите гледат да не харчат много и по принцип са пестеливи. Но често са разорени, когато си имат сериозно гадже и излизат с него постоянно. Или ако имат приятели с прекалено изискан вкус. Заради близките, на Скорпионите се налага да ходят в скъпи и луксозни ресторанти, да почиват в 5-звездни хотели, да ходят по много събития. Не искат да разочароват приятелите и партньора, искат да не се отделят от тях, затова се преструват, че приемат този начин на живот.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    18 0 Отговор
    Да, ей са веднага ще я водя в скъп ресторант е там 3 мекици и една малка боза другото е любовввв! Да не снаса случано златни яйца за хотел 5-7звезди?
  • 2 Бреййй

    5 5 Отговор
    От къде ги знаеш тия работи уе, а ??? Ма ти верно си напълно изкукуригал бе, нали ??? Ти си за каторга. Тормозиш хората психически с пълните си простотии и се мислиш за много велик, нали ??? Паплач......
  • 3 Тези които се разоряват

    1 0 Отговор
    Те отдавна са го направили, заради ,, кво беше,,....!