Last news in Fakti

30 Януари, 2020 10:38 13 663 14

Емо Чолаков: "Не съм красавица с богат любовник!"

  • емил чолаков-
  • натали трифонова-
  • синоптички-
  • красавица-
  • btv

Такива са повечето синоптички по телевизията, според водещият

Небезизвестният синоптик Емо Чолаков е поредният кадър на bTV, който се раздели с телевизията. През миналата пролет той изненадващо напусна медията, след като прекара цели 13 години там. Тогава Чолаков не пожела да коментира причините за решението си и стана метеоролог в държавното предприятие "Ръководство на въздушните сили". Там получаваше висока заплата, но за сметка на това напрежението било огромно, а смените изтощителни.

Така десет месеца, след като каза "сбогом" на bTV, Чолаков стана част от екипа на Нова телевизия. Гологлавият синоптик ще бъде водещ на най-новото риалити предаване "Един за друг". Това е световен формат, който се реализира в България за първи път. В рамките на шоуто 10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. На финала двойката победител може да спечели от 50 000 до 100 000 лева.

Дебютът на Чолаков като водещ ще е на 22 февруари. Всъщност да се изяви като водещ на собствено предаване било отколешна мечта на синоптика. След 13 години в bTV той разбрал, че повече там няма развитие нито в професионален, нито във финансов план. От медията така и не му предложили участие в някоя друга продукция, а той не искал да се пенсионира като синоптик и затова решил да си тръгне. Когато получил обаждането от Нова, на драго сърце се съгласил.

"Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно. Нямам търпение", споделя Чолаков.

В коридорите на bTV усилено се шушука, че не само липсата на развитие и повишение на заплатата е причина за напускането на Чолаков. Колоритният синоптик не харесвал тенденцията прогнозата за времето да се окупира от дългокраки красавици без нужното образование. Противно на клюките, че си падал по Натали Трифонова, всъщност се дразнел, че блондинката е най-харесвана от шефовете заради визията си, пише "Галерия".

"Не съм красавица с богат любовник, която се изявява на екран и чете прогнозата между другото, за да си гали суетата", коментирал Чолаков. Публична тайна е, че заради Натали телевизията се раздели с най-дългогодишния си и опитен метеоролог Христина Балинска. Тя също напусна през 2019 г., след 18 години в медията. И в момента е в БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз предлагам

    25 0 Отговор
    И трите дядо попе.

    Коментиран от #3

  • 2 Гол Х..

    52 2 Отговор
    Не само "синоптички" навсякъде е така.
  • 3 Дедо Поп

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "И аз предлагам":

    Не, чадо, само Наталито!
  • 4 Garrincha

    11 2 Отговор
    … а, си забавен и умен веселяк без "връзки" ! По тая линия, сте всичките !
  • 5 Боклук държава

    6 10 Отговор
    Мразя я
  • 6 Чолаков

    4 0 Отговор
    По добре не желай това, че са доста...!!!
  • 7 ХлябИзрелище

    12 0 Отговор
    Хляб и зрелище - старата рецепта за да оцелява властта. Виждате как човек не иска да работи отговорна работа, иска да прави шоу и да губи времето в "развлечение" на другите. Това е днешната рецепта явно... научни среди, иноватори .... хм какво каза един батко, че иска да направи с БАН преди време.
  • 8 Телевизора на Елвис

    8 17 Отговор
    Чолаков е един плешив, простоват и комплексиран чичка. За метеорологичните му познания и опит оценка няма как да дам. Вероятно е добър професионалист, но като човек е кофти.
  • 9 Така е

    14 1 Отговор
    Във всички сфери на живота е така, за съжаление. Мъжете - за черната работа, без никакво признание за което, жените - независимо от способностите им - на позиции с по-голяма заплата, с малко работа (калинки), или направо на мениджърски местенца. Лошото е, че жени, произведени вече за мениджъри по този начин, още по-упорито и настървено си назначават САМО ЖЕНИ, по феминистки, джендъристки и не знам какви подбуди! Дотолкова, че заради егото си и традиционните противоречия в даден женски колектив, да не може да се свърши критичната маса от работа, в резултат на което даден проект да пропадне! А после виновни - сетете се кой? А всъщност, правилото е просто - в преобладаващо женски колективи, мъжете са изтикани в крайчеца, а жените се надпреварвад една с друга да се мерят коя е по-по-най, вместо да работят. За крайния резИлтат от това всеки може да се сети.
    Но за съжаление, голяма част от мъжете-меринджеи, мислят с долната си глава и въвеждат такива модели. Така е, когато се назначава почти без проверка на способностите, качествата на човек, и дали е годен за дадена длъжност!
  • 10 гост

    4 5 Отговор
    Ако му беше пуснала , нямаше да мисли така. Ама гроздето е кисело!

    Коментиран от #12

  • 11 Путарина

    0 4 Отговор
    и там заплатата на летището е висока 2200лв , но той горкия се отказва от нея за някакви си 22 000 за да е водещ
  • 12 Натали

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    ами той не си е поискал....
  • 13 Бай Тошо

    5 0 Отговор
    Колкото си по мазен характер, и некадърен като цяло де ,толкова по лесно успяваш в бг
  • 14 Ко не

    2 0 Отговор
    Може да и е комфортно на работа но не и в леглото.После казват дупето ме боли
    не мога да седна на него,еми ще търпиш искаш хубава работа,даваш дупе.Както Наталито прави,г.за я боли ама е с хубава заплата.