Last news in Fakti

30 Януари, 2020 15:18 28 902 9

5 зодии ги очаква нещо лошо през февруари

  • зодии-
  • хороскоп-
  • прогноза-
  • февруари

Вижте кои са те

5 зодии ги очаква нещо лошо през февруари - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки един ден крие рискове да протече по не най-приятния начин и да донесе негативни емоции.За щастие, звездната карта може да ви помогне поне отчасти да се подготвите за подобни проблеми и най-малкото да ви направи по-предпазливи. Actualno.com предлага списък с петте зодии, заплашени от неприятности през февруари.

Овен

Една от най-определящите черти на Овните е, че винаги бързат, скачат от едно нещо на следващо, без да се замислят особено. Именно поради тази си черта около средата на месеца представителите на този знак може да изпаднат в неприятна ситуация – тогава управляващата им планета Марс се премества в знака на Козирог, заедно със Сатурн и Плутон. В резултат на това Овенът може да има проблеми, свързани с авторитетни фигури като началници или дори представител на властите. Не е изключено и той да стане жертва на интрига. За да избегнат проблеми, е най-добре да бъдат особено предпазливи за известно време, да внимават какво казват и пред кого, защото то може да бъде използвано срещу тях и така да бъдат въвлечени в задкулисни игри.

Близнаци

Астролозите съветват представителите на зодия Близнаци да имат едно наум с новите запознанства през месец февруари. Те са комуникативни по натура и умеят лесно да завързват приятелства, но трябва да са внимателни с някои колоритни персонажи, които може да се появят на пътя им. Невинаги първото впечатление е най-истинското, така че трябва да са нащрек, за да не паднат в плен на нечий чар, а след това да станат и жертва на предателството му. Затова звездите съветват да са по-умерени в отношенията си с новите личности по пътя им през този месец.

Лъв

Като знак, който цени гордостта си преди всичко, за Лъва няма нищо по-лошо от това да хване партньора си в любовна афера с друг. Уви, астролозите предупреждават представителите на царската зодия именно за този риск и то още в началото на годината. Лунното затъмнение в Рак от средата на януари, което преминава през 12-ия дом на Лъва, свързан със скритите тайни, може да извади на показ много от тях и през февруари Лъвовете да разберат, че са лъгани от половинката. Звездите обаче предупреждават и за друг възможен сценарий – не е изключено и самите те да бъдат оплетени в изневяра и да предадат любимия. Затова съветват през този период да бъдете възможно най-честни с всички в живота си и да помолите другите да направят същото.

Дева

Деви, използвайте своята рационалност с все сила през месец февруари. Около средата на месеца е възможно да усетите лицемерно, а не е изключено и неоснователно враждебно отношение от страна на близки или колеги, което да ви накара да се почувствате зле. Бъдете спокойни и уверено се отдръпнете настрана. Звездите са на ваша страна и от вас се очаква само да не предприемате резки промени в отношенията или да влизате в излишни конфликти. Вие сте една от зодиите, които могат да преценяват трезво различните ситуации, така че и този път постъпете разумно, спазвайки добрия тон и отстъпете интелигентно.

Риби

От средата на януари и в началото на февруари представителите на зодия Риби също може да изживеят трудни моменти, свързани с предателства. Тогава Сатурн и Плутон се свързват в 11-ия дом на приятелствата, което може да доведе до това, че Рибите ще се чувстват особено сами или в резултат на собствени действия или заради отхвърляне от приятели или група хора. Под влияние на Плутон не е изключено и някое приятелство да приключи. От друга страна това и ще е период, в който Рибите биха могли да се погрижат добре за себе си и чувствата си и да обмислят внимателно отношенията си с определени хора. Това е и момент, в който ще оценят силно приятелите, които остават до тях, и да излязат по-силни от проблемните връзки, обясняват астролозите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Който го пише

    2 5 Отговор
    Да но
  • 2 ЕвроЗона

    5 10 Отговор
    А 13та зодия Змиеносец къде е? Вие май прябва да си сверите календара с Божия, а не да използвате този от дявола...

    Коментиран от #3

  • 3 рибар

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "ЕвроЗона":

    Рибите са змиеносецът! Да се знае от всеки !
  • 4 Ха-ха

    0 5 Отговор
    Че то почти половината народ, та вероятността е или да или не. Лошите неща за които говорите се случват е само през февруари

    Коментиран от #5

  • 5 Бачо Киро

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ха-ха":

    Те тея са винаги като оня индианец, дето децата му винаги познавали времето - едното викало, че ще вали, другото, че няма да вали....
  • 6 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    5 1 Отговор
    Защо повече от четвърт век СДС-айдуците (Сашо Нереза, Краставият Петко, Катъря, Бакъря, Пастиркин, ДрагалЪФският Ай дук и пр. ),като не ги лови нито закон, нито куршум, да беше ги тръшнала поне някоя проклета болест.
  • 7 Наблюдаващ

    11 1 Отговор
    Всички които прочетохме тези глупости сме зодия Каракуда .
  • 8 onq s konq

    1 0 Отговор
    Олеееее жена ми е близанци аз съм лъв и кво тя ще си хване недъгав любовник а аз ще ги хвана ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.