Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 13:49 2 118 2

Алисия влиза в "Капките"

  • алисия-
  • като две капки вода-
  • поп фолк певица-
  • маскираният певец-
  • участник

Често пъти звезди, участвали в други формати, влизат в имитаторското шоу

Поп фолк певицата Алисия може би ще е сред най-големите изненади в новия сезон на "Като две капки вода". В екипа на шоуто усилено се говори, че певицата ще участва в осмото издание, което стартира на 24 февруари в понеделник.

Честа практика е звезди, които са се включили в други формати, да участват в имитаторското шоу. Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, които са дългогодишни кадри на Маги Халваджиян, така че няма да е прецедент Алисия да влезе в "Капките", след като преди месец триумфира в "Маскираният певец".

Там певицата предизвика истински фурор, още повече, че това беше първото шоу, в което бившата на Валери Божинов прие участва. След "Маскираният певец" Алисия сама призна, че сега е далеч по-склонна да откликва на покани за подобни предавания и ѝ харесва да се впуска в различни предизвикателства.

А освен това с "Капките" се надявала, че ще успее да докаже, че наистина има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек, пише вестник "Галерия".

В миналото издание на "Капките" голямата изненада поднесе Милко Калайджиев. Алисия имала сериозни колебания дали да приеме, защото имало огромен страх да не се изложи. Фолк певицата се консултирала с астролог, тъй като се доверява на звездите преди всяко свое по-важно събитие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бойко Тиквата от Банкя

    4 1 Отговор
    Свирките ,аз ги уреждам.