Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 13:54 2 736 6

Емо Чолаков със сериозни капани при дебюта си в Нова

  • водещ-
  • формат-
  • риалити-
  • шоу-
  • емо чолаков-
  • двойки

По Нова телевизия стартира най-новото шоу за двойки, а Емо Чолаков е водещ на формата

Емо Чолаков излезе доста успешно от ролята на чаровния синоптик, който съобщава прогнозата за времето с шеги и закачки. Вместо това той направи повече от запомнящ се дебют в Нова телевизия.

Чолаков води състезанието "Един за друг", в чийто първи епизод капаните бяха много сериозни. Идеята е да се види как влюбени двойки се справят с различни предизвикателства, за да докажат колко силна е връзката им. Взаимоотношенията им ще бъдат поставяни пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Първата двойка, която се престраши да тества взаимоотношенията си в състезанието, бяха Вилияна и Станимир.

"Участниците в „Един за друг“ са 12 двойки, общо 24 души. Не може да си представите колко сериозна организация е необходима, при положение че това не е формат, в който те стоят затворени в една къща, изолирани от външния свят.

На нашите участниците всеки ден им се случват най-различни неща като изпитания и като риалити ситуации. Абсолютно всеки ден е различен и за тях, и за нас. И организационно, и като забавление, и като изпитания, и като задачи.

От тази гледна точка нещо такова наистина не е правено и не е излъчвано досега в България. И всяко изпитание е от страшно по-страшно. Изпитанията са абсолютно различни.

Нямат никакви допирни точки, изключително сложни, и за преминаване, и за изграждане. Ако има някаква допирателна в тези изпитания, това е връзката между самите участници. Тоест във всяко едно те трябва да докажат връзката помежду си. Двойките в „Един за друг“ са подбирани със специален кастинг и имат много стабилни отношения, дори и най-младите.

Имат различен съпружески стаж. За разлика от другите риалити формати, които търсят интригата при нас идеята е участниците да излязат от него още по-сплотени. Забавлението върви ръка за ръка с любовта. Това, което ме мотивира да се включа в този формат, е неговият позитивизъм.

Снимките бяха много тежки – започваха от ранни зори до 3.00 ч. след полунощ, всеки ден без почивка. Екипът на предаването е невероятен, страхотни професионалисти, почувствах ги като семейство от самото начало. Посрещнаха ме сякаш сме се познавали цял живот", разкрива за предаването водещият Чолаков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пия само HitDobavki

    14 3 Отговор
    ЕЕЕ ... няма такава излагация! Колко трябва да си закъсал, че да излизаш и да се квазимодиш пред телевизионна публика?!?
  • 2 Осигурих се

    14 3 Отговор
    Гледах толкова, колкото да се уверя в собственото си мнение, че не става за гледане. " С голяма кошница на прехвалени ягоди не се ходи"
  • 3 Гост

    4 1 Отговор
    Такава тъпотия не бях гледал отдавна. Пълна скръб .

    Коментиран от #6

  • 4 007

    2 0 Отговор
    Емил ще бъде запомнен с прогнозите си за времето - всички други негови изяви са опит да бъде очернен. 🌄🌅🌪️
  • 5 ЦСКА умре

    2 1 Отговор
    И после що Беларус ни изнасили. Егати простотията е тва. УЖАС!
  • 6 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Здравейте ами не гледайте
    Предаването се харесва