Last news in Fakti

6 Август, 2012 11:25 2 959 1

Тийнейджъри без книжка катастрофираха край София

  • катастрофа-
  • пирогов

Пет  момчета, пътували в автомобил, катастрофирал на пътя между Мировяне и Требич, са постъпили в "Пирогов". На лечение са оставени две от тях, съобщиха от клиниката.

В детска реанимация е прието 15-годишно момче, с голяма рана на лявата мишница и загуба на кръв. Преведен е в детската травматология на болницата.
 
Друго момче, на 14 г. е настанено в детската неврохирургия с рани на главата. И за двамата няма опасност за живота. 
 
Останалите трима след подробен медицински преглед са освободени.

Инцидентът станал около 23.40 на ул. „Околовръстен път” преди разклона за Требич. Автомобил на магистрална полиция,  който патрулирал в района бил задминат от лeк автомобил Renault 19, съобщиха от МВР по-късно.

Служителите на реда забелязали, че френското возило се движи с висока скорост и създава предпоставки за пътен инцидент. За да предупредят останалите участници в движението, те включили сигналната лампа.

В този момент шофьорът на реното не могъл да овладее колата, колата излязла извън пътя и се преобърнала по таван в крайпътна нива. 15-годишният водач е и пострадалия.

На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна оперативна група „Тежки пътнотранспортни произшествия”- СДВР. Разследващият екип изяснява причините за инцидента. По случая е образувана преписка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шофьорът

    0 0 Отговор
    Дано се възстановят тези деца и да няма последици от този екшън който съм сигурен,че ще запомнят за цял живот.Видях в новините колата на какво е заприличала.Истински късмет,е че са оцелели.Вината е в този който е допуснал да се ползва колата от тези младежи!