Last news in Fakti

11 Април, 2020 07:00 7 809 2

Вашият хороскоп за днес, 11.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Оптимистичен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 11.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста оптимистичен ден, макар и в необичайни условия. Вие винаги можете да откриете какво да направите, за да вдъхновите тези около вас. Само не бъдете сприхави.

Телец

Днес е Лазаровден, денят, в който да прецените какво да запазите в мислите и настроенията си от миналия сезон и на кое да дадете шанс да възкръсне. Избирайте внимателно.

Близнаци

Да мечтае човек за щастие не е грешно. По-важното е да разберете в какво е вашето щастие. Тогава то непременно ще дойде при вас.

Рак

В такива моменти човек разбира колко малко му е нужно и както е казано в Библията - най-голяма от всички е любовта. Този път тя има съвсем друго измерение.

Лъв

Всичко ще бъде наред, когато се доверите на себе си и хората около вас. Бъдете по-търпеливи и толерантни, това е от ключово значение.

Дева

Трудно е да намерите отговори на всичките си въпроси, още повече да са точни и ясни. Съвършенството не е нещо статично, то е път. Затова и не критикувайте, а просто работете.

Везни

Да се пътува навън е трудно, но пък може да се пътува виртуално, да се четат книги и да се събират знания. Светът продължава да е с отворени врати пред вас и дори така е много по-магично.

Скорпион

Ако имате очаквания, неизбежно е да имате и разочарования. Период на изпитания е, ще го преодолеете, разбира се, но е важно да запазите и отношенията си с хората, така че проявете търпимост.

Стрелец

Не съжалявайте за времето, което отделяте на роднините и приятелите си, това е може би най-ценното нещо в живота.

Козирог

Името не е най-важното, което определя човека. Има толкова много други качества, на които трябва да обърнете внимание. Бъдете по-наблюдателни.

Водолей

Продължете борбата с леността си. Има какво да направите по темата, например кратък пост или пък малко физически упражнения.

Риби

Така и така в последно време се тормозите с различни проблеми, направете кратка почивка през тези дни. Не пропускайте възможностите, заради фиксацията върху неща, които не можете да промените.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Баро Вкаров

    2 1 Отговор
    Важи ли хороскопа за тези които днес ще умрат?