Last news in Fakti

17 Април, 2020 07:00 7 269 0

Вашият хороскоп за днес, 17.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интензивен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 17.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Разпети Петък е, труден ден. Звездите също са в леко обтегнати отношения. Нещата ще се случват бързо, но с леко напрежение. Спазвайте нормите, изслушвайте другите и търсете грижата и нежността в отношенията.

Телец

Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Близнаци

Дилемата ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще ви измъкне от трудни ситуации. Е, разбира се, пътуването ще е главно виртуално, но и това си им своето очарование.

Рак

Днес вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Лъв

Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Дева

Ще приемате действията на другите много лично насочени, а всъщност колко души правят нещо лично за вас? Просто всеки го прави първо заради себе си, въпреки цялата си милост или духовност. Ако търсите любов и внимание, най-напред ги покажете, дайте ги на другите и тогава вие ще станете началото на веригата. Вие ще правите нещо за себе си и тогава действията на другите ще придобият друг смисъл и значение.

Везни

Ще имате силен импулс за изява, но скритите страхове ще изскочат като призраци от гардероба. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, дори можете да минете през тях. Можете да се справите, само си повярвайте!

Скорпион

Отношенията в семейството, у дома ви могат да прераснат в тиха семейна ненавист и то без видима причина. Намерете онова нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да правите заедно. Труден ден, но трансформиращ и освобождаващ вътрешна сила.

Стрелец

Любов, пари, страсти, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да ... потърсите старите приятели. Разпети Петък идва с неговите кръстове, на които разпъва емоциите. Време е да се научите да ги управлявате. Не е трудно, нужно е ясно намерение и постоянство.

Козирог

Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Страстната седмица всъщност има точно такъв смисъл. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Водолей

Интензивен ден е днес. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Да не мислите, че му е било лесно на Юда да поеме цялата вина върху себе си. Разбира се, вашите изпитания ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.

Риби

Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. Подгответе се за Великия ден. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим - полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА