ФАКТИ.БГ

Плеймейтка разкри как печели пари от онлайн платформа за запознанства

Габриела Христова качва специални видео клипове за най-верните си фенове в Интернет платформата only fans

Публикувана: 3 Май, 2020 00:30
76 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 18299
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.8 от 25 гласа.

Сексапилната красавица Габриела Христова – модел и миналогодишна претендентка за титлата Мис Плеймейт 2019, която е родена в Пловдив, но живее и работи във Виена, от две седмици качва специални видео клипове за най-верните си фенове в Интернет платформата only fans.

Тези дни в интервю за show.blitz.bg тя отговори на въпроси, които сигурно много от вас се питат: защо и как го прави, какво мислят хората около нея за заниманията ѝ и каква е тя отвътре.

- Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участва в конкурса „Мис Плеймейт 2019“. В последно време виждаме, че заливаш социалните мрежи с много провокативни снимки. Защо го правиш?

- Че кой не го прави вече!? Провокативни снимки!? Всъщност имате предвид разголени, нали така!? Вече всички социални мрежи предлагат чиста голота. Дали ще си разголиш душата, мислите, таланта, или тялото – според мен е еднакво. Тези, които правят първите три неща, обикновено се смятат за по-добри от тези, които разголват само тялото си. Според мен обаче в някои случаи това е в пъти по-опасно и кара някои умове да действат неадекватно, както и да мислят нерационално. Сега поне имаме възможност по време на карантината да наблюдаваме този феномен на бълване на всякакви изповеди, мнения, кои от кои по-опасни, по-глупави и подвеждащи по-уязвимите.

Правя го, защото хората трябва да правят това, което могат най-добре. Аз съм забавна мацка, която няма притеснения от тялото си. Дори се регистрирах в onlyfans, където най-верните ми последователи могат да видят ексклузивен материал, заплащайки конкретна сума.

- Коя публика е по-добра: българската или чуждестранната? Коя повече си отваря портфейла?

- Преди да се регистрирам в сайта, всъщност си мислех, че българите няма да са толкова щедри, колкото чужденците. Напротив. Като смятаме това, че на българина да плаща в долари му идва повече, отколкото на европееца например, мога да кажа, че имам неочаквано добра българска публика, която се наслаждава на това, което правя.

- Какво би посъветвала новите момичета, които тепърва влизат в платформата only fans?

- Бих ги посъветвала да не бъдат арогантни и да го правят с удоволствие. Да не мислят, че там става въпрос само за това да се покажеш гола. Хората – и мъжете, и жените имат нужда от качествена комуникация. Момичетата трябва да поддържат профила си с добри маниери, възпитание, наслада и духовитост. Според мен никой не трябва да плаща на някого само защото изглежда добре без бельо. Това е нередно и повърхностно.

И всъщност това води до същинския ми съвет към тези момичета. Той е, че сексът и възбудата понякога нямат нищо общо с половите органи. Колкото хора има на този свят, толкова фетиши и предпочитания има. Новите момичета трябва да бъдат добри психолози и да не забравят, че всичко е на базата „давам, за да получа“. И както споменах – съвсем не само събличайки се. Отношението е много важно.
Също така момичетата трябва да експериментират. Да не се притесняват да бъдат по-натурални в държанието си. Това е валидно и извън самата платформа.

- Какво би посъветвала публиката, която те гледа?

- Най-вече държа на това самият потребител да разграничава фантазията от реалността. Това, което се случва на момента в такъв вид платформи, си остава там и не се развива със същия сценарий в реалния живот.

Има мъже, които си мислят, че могат да те купят с абонамент от $15. Не е ли нелепо? Че и бакшиш от $1500 да ти дадат, пак е такова! Все едно да идеш да се нахраниш в някой готин ресторант, да оставиш бакшиш на сервитьорите и готвачите и да очакваш вече да ги притежаваш, защото са ти направили кефа, така да се каже, и са се държали професионално.

Нека повече хора се замислят, защото според мен платените платформи и онлайн стриймът ще стават все по-популярни в следващите години и за да можем всички да се възползваме поравно, трябва да изградим култура и достойно поведение.

- Трудно ли е да се мисли съдържание?

- Никой не може да ти подари креативност или да разпали въображението ти. По-трудно е, отколкото изглежда. Също така самата идея може да я имаш, но изпълнението ѝ понякога се оказва доста трудоемко. Отделно съдържание без комуникация няма как да съществува дълго. Затова на мен ми е в голям плюс това, че знам български, немски и английски. Мога да отговоря и да задоволя почти всеки.

- Кое е най-провокативното нещо, което са искали от теб да направиш?

- Аз от позицията на един доста разкрепостен и вникващ в идеята на повечето хора човек мога да кажа, че чак толкова провокативни неща не се случва да се пожелаят. Всъщност повечето хора са доста простички откъм задоволство.Идеята е наистина да се забавляваш, докато го правиш, защото когато стане дума за интимност, хората бързо долавят фалша, а той дава чувството, че мамиш отсрещния. И тогава вече има проблем.

- Имаш дъщеря. Не ти ли е неудобно от нея да правиш подобни неща? Тя виждала ли е нещо от това, което качваш в only fans?

- Наскоро публикувах статус във Фейсбук с цел да отговоря на този въпрос, понеже много хора се опитват да ми го зададат, някои по-индиректно от вас, но в същата посока. Ще ви отговоря с текста от статуса:

"Най-загрижените съвети получавам от хора без деца или от такива, които имат деца и им дават чиа вместо месо. И ги гледат по строг определен план, наречен “как детето ми да води безгрешен, правилен и здравословен начин на живот в един напълно объркан и нездравословен, пълен с грешки, страдания и несправедливост свят, а после да го обвинявам, защото съм му дал перфектната база, а то не се е справило”.
И после се чудят къде бъркат в отношението си. Като цяло не само във възпитанието на децата си. Всички тези хора водят доста примитивен, не-дълбок начин на живот, и си мислят, че са безсмъртни и недосегаеми. Неблагодарни, изпитващи вина, компенсирайки я с това да си налагат на самите тях строги правила, за да придобият смисъл, че не правят нищо велико и страстно – че не мислят извън рамката. И в края на деня се чувстват празни, неудовлетворени и си измислят нов начин на живот по картинка и нечия чужда идея. На другия ден може да включат стевия в менюто например. Всичко това е метафорично и буквално – кой както иска и може, да си го разбира.
И в класическия начин на развитие на обстоятелствата се случва детето да стане я депресиран гей / лесбийка / компаньон/ка / наркоман/ка, я с някакви дълбоки прикрити чувства и травми, които смята, че трябва прикрива, защото си мисли, че трябва да се срамува от желанията и нуждите си. То така е научено – да бъде контролирано, неразбрано и без мнение. Това са дълбоки теми, които дори не искам да захващам, като се има предвид, че доста голям процент от хората дори не се заслушват и минута в някого, камо ли да му дадат някакво право за нещо. Все едно да говориш на стената.
Та искам да ви кажа да не учите другите как да живеят живота си. Те отдавна са преценили кое е оптимално за тях и всеки си плаща цената с последствията. Няма правилна формула, ако не се водите от любов и чисти намерения. Разберете го.
Дъщеря ми е на шест. Все още не усеща сериозността на това, което правя. Няма как да си дам сметка или да предрека бъдещето и да предположа нейните реакции. Но знам, че за всеки има място под слънцето. И тя ще е достатъчно интелигентна, за да разбере думите и действията ми, понеже е отглеждана от мен и прекрасното ми семейство."

- Имаш ли човек до себе си? Какво мисли той за това, което правиш?

- Имам много хора до себе си. Не мислете, че те са тип “тираджията Гошо”. Имам страшно много приятели – начетени, със собствен бизнес, заемащи позиции на световно ниво, банкери, хотелиери, ресторантьори, счетоводители, доктори, от всякаква националност, изповядващи различни религии и вери, с различна сексуална ориентация и т.н. Всеки, който съм допуснала близо до себе си, се опитва да ми дава полезни съвети как да усъвършенствам това свое ново начинание.

Аз съм се изградила с времето и съм доказала себе си като стойностен човек, който е събрал само хубави хора наоколо. Не ми е нужно да опровергавам семкаджиите. От тях така или иначе няма какво стойностно да науча. За тези хора ти винаги си трън в очите, защото нямат смелост да правят това, което искат, и това, което им дава повече финансова стабилност. За това те ще стоят, ще коментират и ще те заклеймяват, докато не те видят уязвима и на тяхното ниво. Аз не познавам успешен човек, който е седнал да мисли, аджеба, тоя що прави така …

- Колко пари горе-долу могат да се изкарват в платформата?

- Най-хубавото на платформата е, че нямаш таван. От 0 до … са възможностите ти. Има много фактори, от които зависят печалбите ти. Например от това колко често се промотираш, какво качваш, как го качваш, с кого споделяш, колко са последователите ти в социалните мрежи, недоброжелателите ти (ако имаш повече, съответно ти правят добра реклама), колко е времето, което можеш да отделяш, какви са техниката, осветлението и всички лични качества, които притежаваш.

Ще подскажа само, че при мен нещата започнаха да се случват доста добре и вече съм в 14-те % по развитие, като се има предвид, че няма пълни две седмици, откакто се регистрирах. Но аз съсредоточих енергията си на 100% там за хората и за това да изработвам качествено парите си.

- В only fans показваш тялото си. А каква е Габриела отвътре?

- Габриела е спокойна, възпитана, на моменти уязвима, ранима, страстна, добра майка, която готви и чисти всеки ден, сърцата е, съсредоточена върху бъдещите си планове. Нормален човек и жена. Приятел и любовница. За нея не говоря обикновено, защото, когато го правя, отсрещният си мисли, че се оправдавам. Не, не се. Навсякъде съм застанала зад името и позициите си и не търся ничия помощ и подкрепа. И ако някой може да ми каже по-добра схема за това как да бъда независима от мъж/родители/общество, легална и в стабилно финансово положение, със собствен апартамент в сърцето на Виена, да се свърже с мен. Ще го изслушам с удоволствие. Просто различните цели имат различен начин на изплащане. Благодаря ви за вниманието. Пожелавам ви много успехи и здраве.

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.8 от 25 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
габровец от варна
1 Отговор
Е тая направо разпори мрака.Имала какви ли не приятели.Абсолютно заучени фрази на моме с капацитет на компютър Правец 8.Мале-мале....

Коментиран от #44, #64


Оценка:
-4 +129

Аман от таквиз бе...!
2 Отговор
Грозна реклама..!

Оценка:
-6 +99

гост
3 Отговор
Кво толкова? Обикновенна онлайн проститутка. Не е забранено! Ама чак да и се възхищаваме... Едни печелят с образование, други с опит и знания, а тази продава каквото има.

Коментиран от #20


Оценка:
-3 +137

4
Този коментар е премахнат от модератор.
5
Този коментар е премахнат от модератор.
фючър
6 Отговор
Изкуственият интелект и силиконовите роботки от ново поколение скоро, ще ги приключат такива !

Оценка:
-6 +64

Владимир
7 Отговор
достатъчно е човек да и види татуировките за да му стане ясно каква е..най обикновенна ...на повикване

Оценка:
-5 +85

някойси
8 Отговор
тъпо интервю, зарибявка, като нищо ще се намерят рибки да започнат да "печелят" лесни пари ....

Оценка:
-5 +49

някойси
9 Отговор
науката се мъчи да намери лекарство за вируса, вие ни занимавате с такива научни работнички, пълен абсурд !! днеска германец живееш във варна говори за спрей за предпазване от вируса, но няма интерес, тая много е важна, айде трийте коментара че е неудобен !!!!

Оценка:
-6 +52

Рошко
10 Отговор
Като видях само заглавието и ми се припповръща, венито нещо друго не можа ли да измислиш за тази вечер

Оценка:
-5 +37

11
Този коментар е премахнат от модератор.
Не бъдете толкова жестоки
12 Отговор
Супер е мадамата, само петите и са като на стар индианец

Оценка:
-3 +46

13
Този коментар е премахнат от модератор.
14
Този коментар е премахнат от модератор.
Хммммм
15 Отговор
Fakti с този тип "новини" се превръщат в Блиц/Пик 😉

Коментиран от #25


Оценка:
-0 +24

Ян БиТурбо Бибиян
16 Отговор
ЖУВОТНО

Оценка:
-0 +15

17
Този коментар е премахнат от модератор.
318
18 Отговор
Днес повечето доктори ще ти вземат парите, за да те осакатят. Тази мома, поне няма да ти навреди, така че - обичайте я смело.

Коментиран от #52


Оценка:
-8 +18

19
Този коментар е премахнат от модератор.
20
Този коментар е премахнат от модератор.
21
Този коментар е премахнат от модератор.
22
Този коментар е премахнат от модератор.
23
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Този
24 Отговор
Таа освен да се е*е и прави джуки друго може ли?

Оценка:
-2 +30

Моля не трийте истината
25 Отговор

До коментар #15 от "Хммммм":


Една проститутка препечатва публикуваното в един парцал интервю с друга проститутка.

Оценка:
-3 +35

26
Този коментар е премахнат от модератор.
27
Този коментар е премахнат от модератор.
Вечно гладния и грозен пелтек
28 Отговор
Такъв тип жени, могат спокойно да се нарекат,, напаст Божия,,...!

Оценка:
-2 +25

Жоро
29 Отговор
Вместо да готви и чисти като нормална жена тя месата си показва

Оценка:
-1 +24

30
Този коментар е премахнат от модератор.
дедо Риц
31 Отговор
Не е красива като Венелина !

Коментиран от #49


Оценка:
-2 +12

32
Този коментар е премахнат от модератор.
ЩЕ ПОВЪРНА 🤮....
33 Отговор
АмЪ туй на снимката какво е беее😅😅 Тая дори да искаш да я обидиш просто няма как освен да насочиш огледало с/у нея.К'во била ? Абсурдистан е държавата номер 1 в света с НАЙ-много синоними на думата проститутка.

Оценка:
-0 +24

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Бравос
35 Отговор
Поредната гордост на абсурдистан.
Героиня на чалгаристанската реалност.

Оценка:
-1 +19

36
Този коментар е премахнат от модератор.
37
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай хой
38 Отговор
Който има мисли, душа и талант може и да ги разголи. Който няма си разголва тялото(@ъза).

Оценка:
-0 +21

Иво
39 Отговор
Типичната ку....ва която дава съвети за проституиране и чака одобрение от помаците.

Оценка:
-1 +22

Въпрос....
40 Отговор
...от чужденци идващи за 1ви път в абсурдия: защо при вас има толкова много
проститутки нявсякъде ?

Оценка:
-1 +17

Иво
41 Отговор
Чака одобрение не от помаците а от глупаците

Оценка:
-1 +16

42
Този коментар е премахнат от модератор.
43
Този коментар е премахнат от модератор.
Барон
44 Отговор

До коментар #1 от "габровец от варна":


Правец 8С обаче!

Оценка:
-0 +10

45
Този коментар е премахнат от модератор.
Питам
46 Отговор
Ами ако има бяло течение как работи...????

Оценка:
-0 +7

Вместо мозък, медуза
47 Отговор
Ауууу, да знаеш, на 69 годин, колко е запазена...!

Оценка:
-0 +8

Дядо поп
48 Отговор
Тая да кандидатства в компаниите за филми за възрастни, ще я лапнат като топъл хляб. Там ще бъде на точното място, защото за друго не става.

Коментиран от #57


Оценка:
-0 +13

49
Този коментар е премахнат от модератор.
50
Този коментар е премахнат от модератор.
плеймейтка
51 Отговор
по ми е гот да си показвам дундата за 15 евра , отколкото да бачкам някъде за 50 кинта на ден и да ма чука шефа фор фрее !!

Коментиран от #59


Оценка:
-1 +17

52
Този коментар е премахнат от модератор.
53
Този коментар е премахнат от модератор.
54
Този коментар е премахнат от модератор.
55
Този коментар е премахнат от модератор.
56
Този коментар е премахнат от модератор.
Дядо попе,
57 Отговор

До коментар #48 от "Дядо поп":


Осъзнай се,
Тя Е и от филмите за възрастни,но най-вече обслужваща желанията на мазни гнусляци от типа на шкембе войвода.
Сиреч тя е парцал с който се обърсваш,хвърляш и толкова.

Оценка:
-1 +15

Въпрос ?
58 Отговор
Парче месо....колко е килото ?

Оценка:
-2 +8

Ха ха ха ха ха ха
59 Отговор

До коментар #51 от "плеймейтка":


Еми значи няма никакъв проблем да те наричам проститутка?!
Все пак това ти е професията.

Оценка:
-1 +10

Нестандартен
60 Отговор
Колко много наука има в половите органи, когато са свързани с очите???

Оценка:
-0 +9

Каква и е черна оназ работа
61 Отговор
Голяма наука, няма що...!

Оценка:
-0 +7

Пламен
62 Отговор
Тая за мене е дори ГРОЗНА. 1500$. Само масажистка в Бомбай я виждам, или на Мадагаскар на старият док. Пък да целува детето за "Лека нощ", абсурд. Вени, защо не интервюираш японска силиконова секс кукла, реален размер с метален скелет? За 700$ еднократно ги продават. Това е бъдещето... явно.

Оценка:
-0 +4

http://coronavirus.eti.pw
63 Отговор
http://coronavirus.eti.pw

Оценка:
-0 +1

Бат Мишо
64 Отговор

До коментар #1 от "габровец от варна":


Ша ма извиняваш ама тая не може да стъпи на правеца по нищо в интелектуално отношение ....Ако имаше 8 РАМ щеше поне да не бие тъпана пред детето си ква е уличница....Тая има 3 РАМ - 1 за папото 1 за акото и 1 да се съблече....ако и възложиш 4 та операция ще забие и чака рестарт - кът правеца със зискетите трябва да и ръгаш операционната систеба РЪН А -отпред Б рън отзад и се свестява

Оценка:
-0 +9

Бат Мишо
65 Отговор
ПС тука ще ви споделя най точното определение за думата ПЛЕЙМЕЙТКА което съм чувал- БАШ УРУСПИЯ СЪС ТАПИЯ

Оценка:
-0 +8

Нане
66 Отговор
Мис плеймейт- едно измислено титлуване на един боклук.... нищо повече!

Коментиран от #67


Оценка:
-0 +6

гост
67 Отговор

До коментар #66 от "Нане":


и в Пловдив като ВИП простит*тка добре заработваше

Оценка:
-1 +8

Коравия
68 Отговор
Хубаво Чукало, ще отвърти доста работа.

Оценка:
-1 +2

Клати Мадурко
69 Отговор
Ясно е как печели - показва "котарака", а будалите плащат и лъскат бастуните!

Оценка:
-1 +3

70
Този коментар е премахнат от модератор.
БАИ ПЕШО
71 Отговор
КОЛКО ЛИ Х....Я И СА МИНАЛИ

Оценка:
-1 +2

72
Този коментар е премахнат от модератор.
Какво каза
73 Отговор
Моля....??? “Публикувано във факти.бг: Дали ще си разголиш душата, мислите, таланта, или тялото – според мен е еднакво.” Моля? ... какво каза тази ...тутутка?

Оценка:
-0 +1

74
Този коментар е премахнат от модератор.
Хитър потър
75 Отговор
Изчисти си напуканите пети на краката, когато се снимаш в едър план и си показваш фронтално пут*ата... След 10-15 години /когато никой няма да ти дава парите си, защото си много "красива" / ще трябва да работош и да си печелиш парите с труд и да можеш да вършиш нещо... Не с половите си дадености... Тогава не те виждам , мила колкото и хитра и да мислиш, че си... ✨😂😂🥃

Оценка:
-0 +0

Bat Sande
76 Отговор
Вени ама ти наистина голяма перверзница ще се окажеш!!! Все тази тема те влече и все за нея пишеш. Няма ли някой около теб та все просо сънуваш? Кажи си-ще ти помогнем.

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
ТОП 5