Last news in Fakti

30 Април, 2020 15:50 10 140 15

Мъж закара кучето си на ветеринар на покрива на колата, защото... (ВИДЕО)

  • куче-
  • кола-
  • покрив-
  • ветеринар-
  • китай

Ужасени свидетели на случката не могли да повярват на очите си

В мрежата се появи изумително видео, на което черно куче търпеливо се опитва да запази равновесие върху покрива на автомобила на своя стопанин. Кадрите, заснети в югозападната провинция Съчуан в Китай, бяха разпространени от пътната полиция на Лешан.

Шофьорът доста дълго време е возил бедното куче из града, което балансирало през цялото това време на покрива на колата. На клипа се вижда как лапите на кученцето постоянно се плъзгат от покрива и на него му е крайно некомфортно да пътува по този начин.

В един момент шофьорът дори е бил принуден да спре рязко, за да помогне на кучето да се върне отново на позицията, след като то се изпързаляло от покрива. Пешеходците с учудване гледали на този ужасяващ спектакъл, докато някой не подал сигнал в полицията.

Собственикът на кучето в крайна сметка бил спрян, за да бъде разпитан защо така се гаври с животинката. Той много се учудил и казал, че въобще не целял да издевателства над кучето, просто е возил домашния си любимец към ветеринарната клиника за инжекция.

Той обяснил, че е качил кучето на покрива, защото се е страхувал, че то ще се задуши в багажника.

В същия ден салонът на автомобила бил претъпкан с вещи и в него просто нямало място за кучето.

Полицаят попитал защо стопанинът е бил толкова уверен, че кучето няма да скочи от колата. На въпроса шофьорът отговорил, че нямало никаква опасност, защото "то е добре обучено".

В крайна сметка шофьорът призна, че това не е най-добрият начин за превозване на куче.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Решение

    28 6 Отговор
    Идиотщината край няма, но какво е виновно животното. Предлагам полицаите или медиците да го поразходят на покрива на служебния автомобил, когато безумецът прихване "короната"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лора

    14 5 Отговор
    Обича си човека кучето и мисли за неговото здраве..!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Киро Питоня

    16 13 Отговор
    Айде бе, аман от защитници, човека е направил всичко възможно да помогне на домашния си любимец..Имам един комшия, Геле трактористо. Що зор виде да научи магарето си да гази локви..два месеца го тегли нагоре-надоле след всеки дъжд, закачено зад трактора...ма го научи бе. Упорит излезна Геле..бетер от магаре.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стар трик,

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Киро Питоня":

    За да принуди , кон, магаре и какъвто й да е тегли телен добитък, да преодолее страха си, трябва да караш животното, да ходи заден ход! Стиййй, проблем решен!

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Киро Питоня

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стар трик,":

    Абе знаеш ли...мое и да си прав. Ше му кажем на Геле, за другото магаре да си земе твърда връзка за теглич, и да го връже изкъсо, под брадата. Че това го влачеше с едно конопено въже...ма излезна яко магаре, да ти кажем...като види локва и като се запръжи...абе две улици изора тва магарЕ , дока се научи да минава вода и локви. Па сега , като се научИ, не мое го изкара от барата. По цел ден лежи, лади се у жегата и пръхти като слон на баир...

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Боби

    8 8 Отговор

    До коментар #7 от "Стар трик,":

    Който експлоатира животни - короната да го тръшне !!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Киро Питоня

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Боби":

    Ми то нема лошо и аз съм за ...ама ко ше ручаш бе, гражданче, знаеш ли колко работа вършат животинките. И кой е тоя лудия, дето ще гледа кон за домашен любимец, че некои имат и по два , че и по три. Имаш ли представа колко яде един кон, а? Преди неколко години насадих един декар моркови..викам си-''ше спечелим да си купим трактор'' Ами бе, то се случи една ''морковена '' година...цела България гаче бе насадила моркови. Изкарах три тона..цела година рупа моркове оня ми ти кон, по две щайги на ден ''мааше''...за шест месеца от черен станА оранжев, така лъснА косъма. Верно ти казвам , имам снимки преди и след. Та , ти как мислиш, аз ли го експлоатирах коня, или той мене ...Ей, ама ги ''омаа'' три тона моркове за нема и шест месеца...да...и добичето му бе.
  • 12 Нормална

    4 2 Отговор
    Простотията човешка няма граница, жестокостта също,но за всичко ще си платим

    Коментиран от #13

  • 13 Да ама не

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Нормална":

    От кого????
  • 14 Bobi

    1 1 Отговор
    Защо да не. Кучето може да бяс и за това така го е карал. Страх го е човека да не хване бяс)))

    Коментиран от #15

  • 15 The Princess of Darkness

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Bobi":

    Тоя шофьор не заслужава любовта на кучето си! Долен перверзник да постъпят така и със семейството му да видим тогава какво ще каже!!! долна утрепка!!!