Last news in Fakti

30 Август, 2012 18:18 1 207 1

Преди концерта на Red Hot Chili Peppers в София

  • red hot chili peppers-
  • концерт-
  • фънки

Групата е създадена през 1983 година. Много любопитен стил, който съчетава рок, фънк, както и много други елементи, дори и малко пънк.

След два дни е и първото  гостуване на Red Hot Chili Peppers  в България. В „Нашият ден” по БНР Димитър Ковачев-Фънки, организатор на концерта на Red Hot Chili Peppers на 1 септември в София,  разкри подробности за събитието:
„Всичко не беше направено от вчера за днес. Близо 8 месеца сме в контакти. Единственото разочароващо нещо за нас е това, че се наложи да преместим концерта от стадиона в зала, за което на мен ми е тъжно. Така много хора няма да се сдобият с билети и няма да посетят този невероятен концерт.
Това е една от най-големите групи в света. Имаше идея българска група да подгрява, но тя пропадна. Мениджмънтът и агентът на групата не одобриха нито едно българско предложение. Много проста е цялата работа - нашите не стават. Ние все пак ще направим нещо и за участие на българска банда. Пред залата още от 16.30 часа ще изградим сцена, на която ще бъде дадена възможност хората, пиейки бирата си, да послушат и българска банда.
Аз съм изненадан, защото много интересни неща пристигат като тъй наречените „специални” изисквания на групата. Например, всеки един от тях води със себе си личния си готвач. Искат в съблекалните да имат хубави дебели килими, защото се занимавали много активно с йога и медитират преди концертите си. Още нещо, изискват навсякъде да бъдат поставени зелени цветя, а не някакви други. Така е, всеки има право на избор. Билети все още има, но твърде малко, и само в някои категории.”
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Бойко

    0 0 Отговор
    Е няма как да не покажем колко сме българи. За заинтригуваните от малките факти - вмомента наблюдавам как тоалетните на НОВАТА зала Армеец , ниво -1 бълват количества като за фекалка ла*на директно пред , а сигурно даже и в самите съблекални на групата. Интересно е как се справят ръководителите с проблема... никак......