26 Май, 2020 15:07 5 593 10

Вижте някои от родните звезди като абитуриенти (СНИМКИ)

  • абитуриенти-
  • спомени-
  • звезди-
  • абитуриентски бал

Мили спомени започннаха да се събуждат из социалните мрежи

Вижте някои от родните звезди като абитуриенти (СНИМКИ) - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Абитуриентският бал – едно от най-чаканите и запомнящи се преживявания за повечето млади хора. В България те се празнуват традиционно пищно, шумно и с много веселби.

Тази година нещата стоят доста по-различно за всички зрелостници. Пандемията промени плановете не само на учениците от 12 клас, но и на практика на всички хора по света.

Българските абитуриенти са убедени в едно – бал ще имат. Под една или друга форма, но ще изпратят тези 12 години. Някои пък споделиха, че ще направят и голямо събиране, но със сигурност ще изчакат да мине още време.

Някои БГ звезди решиха да споделят спомените си около тези иначе прекрасни дни.

Луиза Григорова, която е бременна и очаква първата си рожба, сподели кадър от абитуриентската си вечер.

"Да! Това съм аз, преди точно 11 години, на моя бал и тъй като това е много дългоочаквана и бленувана вечер за повечето ученици, а тази година балове няма", пише младата талантлива актриса към снимката.

Да! Това съм аз, преди точно 11 години, на моя бал и тъй като това е много дългоочаквана и бленувана вечер за повечето ученици, а тази година балове няма, с @answear_bg решихме да ви зарадваме! На тяхната страница има игра, в която можете да спечелите мечтаната си рокля или костюм! 🥳 Само отидете в профила на @answear_bg и ще разберете повече как да се включите в giveaway-а. Моят бал мина без клаксони и вдигане на шум, старах се да бъда изключително елегантна и обрана не само като визия, но и като поведение. Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти 🤪🙄 и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила ❤️ #wearetheanswear #answer_bg #promnight #blackandwhite #wonderfulnight #party #dress #makeup #beautiful #hills #alexandermcqueen #valentino

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on May 24, 2020 at 8:11am PDT

Тя обаче продължава с разказа: "Моят бал мина без клаксони и вдигане на шум, старах се да бъда изключително елегантна и обрана не само като визия, но и като поведение. Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила", завършва Луиза.

Дъщерята на Гала също сподели спомен от своята бална вечер. Към красивата снимка Мари Константин е написала:

✨ GIVEAWAY ✨ Знам, че тази година всички абитуриенти са леко сърдити, че балове няма, но аз мисля, че при първа възможност ще организират един летен бал, на който ще се насладят дори повече. Припомням си моят абитуриентски бал с @answear_bg - на профила им има предизвикателство за вас, в което можете да спечелите мечтаната рокля или костюм. Моят бал беше преди цели четири години... *лелееее, кога минаха*, аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизайнер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате 🤍 Спомням си, че навън валеше- май месец... Ето го предимството на бал през лятото 🙈 Споделям ви още няколко спомена от тогава в story. #wearetheanswear #answear_bg #promnight P.S.: Мерси, за принцеския бал, мам @gala_na_kafe ✨

A post shared by Marie Konstantin (@marie.konstantin) on May 24, 2020 at 8:24am PDT

"Моят бал беше преди цели четири години... *лелееее, кога минаха*, аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизайнер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате. Спомням си, че навън валеше- май месец... Ето го предимството на бал през лятото."

Друга прекрасна българка си спомня за бала – Диляна Попова.

От времето, когато нямаше селфита , нямаше лайкове и всичко ни харесваше..😁Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон :) Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми приятели и до днес..❣️Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса..😂 Припомням си тази нощ с @Answear_BG, а на профила им има предизвикателство за Вас, в което можете да спечелите мечтаната рокля или костюм. #wearetheanswear #answer_bg #promnight

A post shared by 𝘿𝙞𝙡𝙮𝙖𝙣𝙖 𝙋𝙤𝙥𝙤𝙫𝙖 (@dillyanapopova) on May 24, 2020 at 8:00am PDT

"От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше... Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми приятели и до днес... Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса...", разказва Попова.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забелязъл.

    45 1 Отговор
    Сви са тия родни звезди бе Факти??? Особено дъщерята на Гала много ви пада реномето с такива глупави публикации .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сойка Присмехулка

    20 0 Отговор
    Какви родни да видим, че не разбрахме?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ееее

    13 1 Отговор
    Чак пък звезди....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Отрицание

    7 1 Отговор
    Кичозно,претенциозно,снобско,провинциално...Звезди....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абсурдистанските звезди

    4 1 Отговор
    Героите на абсурдистан, напомпани с булгаристанска комплексарщина и бъдещи модели за подражание по тъпота и некадърност....сега.
    Представям си като абитуриенти какво е било.
  • 10 Радо

    2 2 Отговор
    Дилянчето бих я думнал кат абетуренка.