Last news in Fakti

18 Септември, 2012 11:52 3 836 3

8 г. затвор за жена, абортирала с наркотици

  • бременност-
  • аборт-
  • наркотици-
  • раждане

Омъжена жена, която предизвика аборт в последната седмица от бременността си след афера с колега, бе арестувана и осъдена на 8г.  затвор. Нелегалният аборт е причинен с наркотични вещества, купени онлайн, съобщи в. „Дейли мейл”.

Сара Кет, 35г., успешно прикривала бременността си от своя съпруг.  Тя твърди,че бебето се е родило мъртво и тя скрила това от мъжа си.

Полицейско разследване разкри,че бебето е било насилствено премахнато само два дни преди очакваната дата на термина и на следващия ден тя е отишла на семейна почивка във Франция, като че ли нищо не се е случило.

Проблемът за незаконния аборт е бил повдигнат заради запис от скенер на бременността на Кет от клиника за аборти. Жената е направила аборта след 24-седмичния срок за премахване на плода.

Кет излъгала детективите, че абортът и е напълно легален, но служителите не са открили никакви останки от бебето или каквото и да било доказателство, което да покаже,че то не е родено живо. Жената е отказала да каже, къде може да бъде открито тялото на сина й.

Оказва се обаче, че Кет има доста дълга история, свързана с измамни бременности.

През 1999 г., когато тя е била студентка втори курс, забременяла за пръв път. Кет напуснала математически курс, който посещавала и скрила тази бременност от родителите си. Ражда дъщеричката си в болница и я оставя за осиновяване. Малко по-късно започва връзка със Стефан Кет, за който се жени по-късно през 2009 г.

През 2000 г. в ранните етапи от тяхната връзка, Кет прави аборт с негово съгласие около законовоприетия срок от 24 седмици.

Малко по-късно ражда момиченце, но само защото е в твърде напреднала бременност и не може да абортира. Изненадващо, тя отново скрива бременността си от съпруга си. Въпреки, че е омъжена за него, 41-годишният електоинженер остава в неведение за любовната й афера с нейн колега от адвокатската кантора в Йорк, където тя работи като офис мениджер.

Прокурор Саймън Уоли казва,че полицията е разкрила любовната й афера след разглеждане проверка на компютъра й и е взела изявление от любовника.

Той споделя, че са поддържали отношения седем години. През октомври 2009 г. тя му казала, че е бременна и той й предложил да напусне съпругата си  и да създаде семейство с нея, но тя веднага го напуснала, а през януари му казала,че не е имало никакво бебе и това изобщо вече не му влиза в работата.

Двойката възобновява „случайните си сексуални отношения” през юни 2010г. скоро след домашния й аборт. След повече от 9ч. разговори  с полицията, Сара Кет настоява, че е платила £1,700 в брой за аборт в клиника в Манчестър, три дни преди правната крайна дата.

Детективите обаче, открили следа от доказателства,  че тя е прикрила престъпление. Всичко започва през март 2010 г., когато тя отива в Лийдс в  клон на британската служба Бременност и консултиране, където настоява да направи аборт.

Абортът не е реализиран, тъй като ултразвукът показал,че тя е в 26-тата седмица. Поради тази причина тя прави интернет проучване, питайки „Къде мога да направя нелегален аборт?” През април си купува наркотични вещества от компания в Мумбай, които се предполага,че ще й помогнат да абортират.

Пакетът е бил доставен на 10 май. На 25-ти май Кет си взима почивен ден,за да вземе тези наркотици, вярвайки,че ще роди, докато нейният съпруг е по работа.

Жената  твърди пред психиатри, че е родила в дома си в Северен Йоркшир. „Бебето беше момче. Роди се мъртво – не дишаше и не помръдна”.

В крайна сметка 35-годишната жена получава присъда от 8г. затвор.

Господин Кет не е присъства в съда. Той отказва да бъде до съпругата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    0 0 Отговор
    Как жена ти ще е бременна в 9-тия месец и ти няма да разбереш?!? бремеността моеж да се крие но това е до време, а и на една 40 годишна жена си и личикато понапълннее на дупу и гърди
    Този така наречен съпруг къде е блял?!?
    Мъка, мъка...

    Тази жена е за кастрация
  • 2 жена която се моли всеки ден за дете

    0 0 Отговор
    тази е боклук, незаслужаващ собствения си живот!
  • 3 Даниел Атанасов

    0 0 Отговор
    Госпожице Тимофеева деДектив се пише с Т моля Ви се :)