Last news in Fakti

25 Юли, 2020 07:00 6 339 3

Вашият хороскоп за днес, 25.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за забавления за Телците

Вашият хороскоп за днес, 25.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте многоръкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правилата, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.

Телец

Ден за забавления. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите желания и нещата наистина ще се случват точно както искате. Ще ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, чувството ви за хумор ще бъде оценено по най-добрия начин.

Близнаци

Много зависи от това доколко обективно ще оцените положението си в момента. Не си правете илюзии за отношението на околните към вашите идеи и към вас самите в частност. Нещата не са никак лоши, просто трябва да ги приемете такива, каквито са.

Рак

Малко напрегнати ще се чувствате днес и май забравяте, че е лято. Не се вълнувайте прекалено за безсмислени неща, а се опитайте да се отпуснете и да се радвате на простичките неща от живота.

Лъв

Днес е почивен ден и тъкмо затова може да изкарате някои лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Дева

Днес ще сте настроени по домашному, малко по-мързеливо ще се чувствате, а и времето не предполага активна дейност. Отнасяйте се по-сериозно към домашните си задължения и не пренебрегвайте желанията на близките си.

Везни

Опитайте се да бъдете обективни, погледнете се през очите на другите. То е ясно, че ще видите най-прекрасния човек на света, но е хубаво да си признаете и някои истини. Човек от време на време има нужда от малко корекция отвън, дори да е съвършен.

Скорпион

Днес ще сте малко разсеяни и замаяни и е най-добре да не поемате сериозни ангажименти. Ще сте настроени по-скоро философски и трудно ще успее нещо да ви впечатли. Хубаво е да смените обстановката.

Стрелец

Днес е много приятен ден. Ще се чувствате ентусиазирани и готови за подвизи, а може би скоро ви предстои почивка и това също ви изпълва с радостни мисли. Точно сега и за пари няма да се притеснявате, а бе изобщо супер е положението.

Козирог

Днес ще се чувствате много по-силни и уверени и нещата ще се получават с лекота. Отделете повече време за нещата, които наистина ви вълнуват. Не правете безсмислени жертви за хора, които дори няма да го забележат, отстоявайте правата си.

Водолей

Хубав ден, без особени неприятности, подходящо време за да проявите инициативите си. Всичките ви смели начинания могат да се увенчаят с успех, само бъдете смели и естествено – работете в сътрудничество.

Риби

Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място – действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.