Last news in Fakti

5 Октомври, 2012 08:43 2 540 1

Холивуд разкри подробностите по развода на Том и Кейти

  • том круз-
  • кейти холмс-
  • развод

Американската преса се добра до детайлите от бракоразводния процес на Том Круз и Кейти Холмс. Оказва се, че техният брак е приключил цели шест месеца преди официалната раздяла, пише Radar Online.


Бракоразводните документите, подписани от съдията от Върховния съд на щата Ню Йорк Матю Купър, са от 17 август 2012 година, но съпружеската двойка към този момент де факто вече отдавна се е разпаднала.

Станаха известни и подробностите от споразумението на бившите съпрузи за възпитанието и издръжката на общата им дъщеря. Според тях, докато Сури навърши 18 години, татко Том трябва да заплаща за медицинското и стоматологичното й обслужване, както и за колежанското й образование по 400 хиляди долара годишно. Холивудските репортери, които често наричат 5-годишния брак на Круз и Холмс „контракт“, отбелязват, че тези суми едва ли ще накърнят особено 250-милионното състояние на актьора.

Освен това се разбрало, че пищното сватбено тържество на двойката в италианския замък Одескалки в градчето Брачано на 18 ноември 2006 година било само „за камуфлаж“. В действителност Том и Кейти се били разписали на гражданска церемония в Лос Анджелис. А брачният им договор бил парафиран няколко месеца преди тържеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ППППППП

    1 0 Отговор
    И аз търся някой да ми заплаща медицинското и стоматологичното обслужване! Например ако това е майката на Сури, бих се погрижил за нейното обслужване.