Last news in Fakti

5 Октомври, 2012 16:06 1 256 0

Крис Браун прекрати връзката с Каруече

  • крис браун-
  • любовен-
  • триъгълник-
  • живот

Напрежението в личният живот на певеца Крис Браун не стихва. Този път звездата прекрати своята връзка с моделката Каруече, заради приятелските си взаимоотношения с бившата му половинка – Риана, информира таблоида The Sun.

“Обичам Каруече, но не искам да я виждам наранена заради моите приятелски взаимоотношения с Риана“, заяви рапарът.

Крис Браун заяви още, че друга причина за решението му да прекрати своята връзка с 23 годишната моделка, е факта, че иска да се фокусира върху своята кариера.

Връзката на изпълнителя с красивата Каруече започна в началото на миналата година.

По повод снимките, които се публикуваха в интернет пространството през последните дни, Браун изригна, че се чувства стресиран, как може да се публикувт подобни неща за личния му живот.

„Има ли такова нещо – да обичаш двама души? Не знам дали това е възможно, но аз специално се чувствам в такова положение. Аз съм истински. Не се опитвам да бъда играч. Прекалено много ми пука за нещата случващи се в моя живот.“, заяви певецът.

Самата Каруече се почувствала силно огорчена, след като видяла снимките, на които нейният любим бил в прегръдките на своят бивша – Риана. За да изрази мъката си, манекенката направила поредица от публикации на своята стена в Twitter.

Само преди няколко дни  Крис Браун бе забъркан в друг скандал. Отново бяха публикувани снимки на певеца, но този път с Никол Шерзингер. На тях ясно се виждаше как двамата изпълнители  се целуват. Това едва не доведе до край на връзката на певицата с дългогодишния й приятел Люус Хамилтън. Самата Шерзингер заяви, че е дългогодишна приятелка с Крис Браун и взаимоотношенията  им са чисто приятелски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА