Last news in Fakti

7 Октомври, 2012 08:45 1 558 1

Бащата на Риана благослови Крис Браун за втори шанс

  • крис браун-
  • риана

Бащата на Риана даде благословията си на Крис Браун да се пробва за втори шанс с дъщеря му, съобщи сайтът Ananova. Арендби певецът и моделът Каруече Тран преди броени дни се разделиха заради отново разпалилата се привързаност между Крис и Риана. По този повод таткото на барбадоската звезда Роналд Фенти изразил радостта си, че Рири и бившето й гадже могат скоро пак да се съберат.

Страстната двойка се разпадна през 2009 г., след нощта на наградите „Грами“, когато Крис Браун налетя с юмруци на приятелката си. Браун бе осъден да не се доближава до нея, но година по-късно рестрикциите бяха либерализирани и Риана записа в студиото две парчета с бившия си.

Слуховете за помирение между двамата така и никога не се разсеяха и сега мистър Фенти е развълнуван от перспективата дъщеря му отново да започне да се среща с Крис Браун. „Има грешка, но има и прошка. Крис е много повече от това, което светът знае за него. Ние винаги сме се уважавали взаимно“, казва проекто-тъстът.

Роналд Фенти твърди, че не е изненадан от новината, че Риана и Браун може да дадат втори шанс на връзката си. „Аз знам, че те се обичат и винаги са се обичали. Дъщеря ми никога не е била по-щастлива, отколкото когато е била с Крис“, убеден е бащата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PlimP

    0 0 Отговор
    искам и аз да се пробвам с щерката, даже обещавам, че ще съм по-добър от Крис Кафевият :), нямам кинти, ама ще се раздавам душевно, имам голямо сърце за Рианка