Last news in Fakti

7 Октомври, 2012 12:08 2 429 10

Мишо Шамара уличи СЕМ в мегатъпизъм

  • мишо шамара-
  • сем-
  • бойко борисов-
  • сергей станишев

Мишо Шамара заяви, че властта се е опитала да му даде две години затвор за думи, които той дори не е казал в песента си „Бяло, зелено, червено”. В разговор с Илиана Беновска в ефира на радио К2 рапърът определи това като „мегатъпизъм” от страна на СЕМ  и го обясни с желанието им да се натягат на управляващите. Музикантът изрази убеждението си, че причина за раздразнението на управляващите е изразът „не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба”, а не някакво поругаване на националните ни символи. Той сподели, че среща голяма подкрепа в интернет.

На въпрос на Илиана Беновска срещу какво точно протестира с песента си, Мишо Шамара отговори, че не е персонално против Бойко Борисов, а се противопоставя на превръщането на България в диктатура, защото усеща натиск върху „малкия човек”. Той каза, че едно извинение от страна на управляващите би свършило добра работа заради  стреса, който неговото семейство е преживяло около всичко това. Музикантът сподели, че след скандала дори изпитвал страх за живота на най-близките си хора и се е притеснявал да пуска децата си на училище.

Илиана Беновска попита своя събеседник кой точно е подхванал атаката срещу него, Бойко Борисов или негови придворни. Мишо Шамара отговори, че според него това са били хора от обкръжението на „султана”, които просто са се натягали, но реакцията на „султана” е била инфантилна. Музикантът обаче каза, че на предстоящата му пресконференция в Брюксел ще обясни с ясни думи точно за какво става въпрос и освен това ще призове европейските политици за по-справедливо отношение към България. Според него най-големият проблем на сегашното управление е егоцентризмът.

Известният рапър каза, че преди години е работил за ГЕРБ и се е срещал лично с Бойко Борисов, но в момента тази партия тотално е загубила представа за действителността в България.
В края на разговора Шамара заяви, че с подкрепата си за него Сергей Станишев е постъпил правилно и той адмирира подобно поведение, защото лидерът на ПЕС е поел голям риск, но го е направил заради опазването на свободата на словото в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнаен

    0 1 Отговор
    простак
  • 2 4orapa

    0 1 Отговор
    не го коментирайте този правите го пополярен без смисъл

    Коментиран от #4

  • 3 гумена главЪ

    1 0 Отговор
    Браво Мишо!
  • 4 николай маринов

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "4orapa":

    Написал си нещо без смисъл , но затова пък много неграмотно.
  • 5 станишев

    0 1 Отговор
    добре че беше СерГея да те подкрепи ,че как да не се кефиш на Бойко като ти вкара Ванко в панделата за трафик на проститутки ...хахахаха ша та шамарят ми се струва Мишко
  • 6 Армагедон

    1 0 Отговор
    Мишовци,Ванковци и цялата тази измет - вързани на подходящо крушево дърво и бой с пръчки докато забравят изобщо да се появяват на улицата ,камо ли в медиите .Ако не - пак ще се повтори боя!

    Коментиран от #7

  • 7 lider

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Армагедон":

    nqkoi ne si e sveril 4asovnika. znash li vanko koga vlezna v zatvora umniko misho vi razkaza igrata evala sviknali ste cql jivot da ma4kate no 4oweka sam vi sme4ka si4ki
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Мишо иска да ви измъкне от л..ната а вие го плюете боя само вие си го заслужавате, но не с пръчки а с камъни гербаджии навсякъде го плюете
  • 9 SeoKungFu

    0 0 Отговор
    Инфантилен султан - инфантилна реакция.
    Дебилен султан - дебилна реакция

    И трите !
  • 10 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Шамарчето се е взел много на сериозно!... Леко баце, че утре може да почнеш и да мислиш... ще те заболи главата!